Galaxy S10+ Park Hang Seo Limited Edition

/, Blog, Samsung/Galaxy S10+ Park Hang Seo Limited Edition

Desi sunt inca asteptate inovatii majore din partea lor, Samsung par a nu se grabi sa le introduca in acest an. Pe partea de editii speciale ale telefoanelor stam insa foarte bine. Cea mai recenta este Galaxy S10+ Park Hang Seo Limited Edition, un telefon care vine cu o culoare de tip cameleon.

Culoarea este un element destul de important pentru anumiti clienti Samsung, iar producatorul koreean stie acest lucru. Dupa lansarea familiei S10, Samsung au mai asteptat cateva luni pentru a aduce pe piata o versiune Cardinal Red, iar acum aceasta nou editie limitata vine in ceea ce ei au numit Prism Silver. Acest telefon este o desfatare pentru ochi intrucat el isi schimba nuanta in functie de unghiul din care este privit si de cel din care provine lumina.

Aceasta editie limitata ii este dedicata lui Park Hang Seo, un celebru fost fotbalist vietnamez si care este in prezent antrenorul nationalei Vietnamului. Nu stim exact ce a facut domnul Seo ca sa fie inclus pe scurta si foarte exclusivista lista a lui Samsung, dar ne putem bucura pe deplin de acest nou terminal, indiferent de istoria lui.

Acest S10+ vine intr-o cutie speciala de culoare rosie care contine, pe langa telefon si accesoriile obisnuite, o husa speciala care permite incarcarea wireless si comunicatiile NFC si un powerbank cu incarcare wireless.

Din punct de vedere hardware, acest S10+ este identic cu cel de serie, atat in ceea ce priveste cel mai recent ecran Samsung, memoria sau procesorul. Koreenii au introdus totusi mici modificari in ceea ce priveste interfata grafica One UI, cu elemente legate de lumea fotbalului.

Chiar daca nuanta acestui telefon este una foarte atractiva, el nu va fi disponibil decat intr-un numar foarte scazut de unitati, cele mai multe fiind destinate pietei vietnameze, desi a fost vazut si in Hong Kong. Pretul lui este in jurul sumei de 1030 de dolari.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.