Galaxy S20 FE anuntat in Slovacia cu 700 de euro

/, Blog, Samsung/Galaxy S20 FE anuntat in Slovacia cu 700 de euro

Ramura slovaca a lui Orange a publicat pentru o scurta perioada pe site-ul propriu o reclama pentru noul telefon Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition). Detaliile tehnice au fost sumare, insa cel mai important aspect al acestei publicari a fost pretul cu care era anuntat acest telefon. Orange Slovacia l-a listat cu un pret de 699 euro, dar fara a mentiona specificatiile modelului prezentat.

Singurele detalii pe care le-am aflat au fost ca acest terminal era echipat doar cu conectivitate 4G si avea doar 4 GB de RAM. Cel mai probabil, stocarea era si ea entry-level in gama, adica 128 GB. Din nefericire, nu stim daca acest S20 FE este echipat cu un procesoar Snapdragon 865+ ori un Exynos 990. Desi initial se spunea ca toate S20 FE-urile vor avea procesoare 865+, zvonuri recente par a indica faptul ca unele modele 4G ar putea avea procesoare Exynos in anumite piete.

Mai sunt si alte detalii care sunt suspecte, in speta rezolutia de ecran Samsung care fusese anuntata, listata la 1440p, in loc de 1080p. Diagonala a ramas neschimbata fata de ce stiam, 6.5″, cu un display Dynamic AMOLED care suporta rata de refresh de 120 Hz. Camerele principale au senzori de 12+12+8 MP, in timp ce cea de selfie este una de 32 MP, iar bateria are 4500 mAh.

Carrierii de telefonie mobila oricum obisnuiesc sa umfle putin preturile, asa ca nu ne-ar mira sa vedem ca Samsung Galaxy S20 FE va ajunge pe piata cu un pret mai mic. La fel, dupa ce numarul locurilor din care poate fi cumparat acest terminal se va inmulti, preturile finale vor scadea cu siguranta.