Galaxy S20 Ultra 5G are incarcator de 45W inclus in pachet

/, Blog, Samsung/Galaxy S20 Ultra 5G are incarcator de 45W inclus in pachet

Vesti bune pentru fanii Samsung care abia asteapta sa puna mana pe versiunea de top a familiei S20. S20 Ultra vine cu conectivitate 5G, dar cel mai important detaliu este reprezentat de faptul ca Samsung a decis intr-un final sa includa un incarcator de 45W in pachetul in care vine livrat telefonul.

In cazul lui S10, care suporta si el incarcare rapida la o putere mult mai mare, Samsung a omis sa includa incarcatorul corespunzator in pachetul de vanzare. Motivatia a fost una destul de puerila, legata de faptul ca designul cutiilor de retail fusese deja aprobat, iar ele intrasera in fabricatie la momentul in care inginerii Samsung au hotarat ca acel terminal sa fie dotat cu incarcare de 45W.

Clientii care au optat pentru oricare din modelele S10 si isi doreau sa beneficieze de maximul capacitatii de incarcare au fost nevoiti sa achizitioneze chargerul de 45W separat, aceasta stare de lucruri creand multiple nemultumiri. Samsung au ascultat de vocea ratiunii, iar S20 Ultra 5G vine cu acest incarcator.

Totusi, pentru ca exista si un “totusi”, modelul de top va fi singurul care va fi echipat cu chargerul de 45W. S20 si S20+, in versiunnile 4 G si 5G raman deocamdata cu cel de 25W, acelasi cu cel care se regasea in cutiile de S10.

S10 Ultra 5G este asteptat cu un acumulator de 5000 mAh, potrivit zvonurilor, desi Samsung inca nu a facut nici o declaratie oficiala in acest sens. Toate trei modelele S20 care se lanseaza in curand vin si cu casti cu mufa USB-C realizate in colaborare cu celebra firma germana AKG.

Asteptam sa punem mana pe un S20 Ultra 5G pentru a vedea daca acel ecran Samsung cu rata de refresh de 120 Hz este intr-adevar atat de spectaculos pe cat se spune. Mai avem de asteptat doar putin, intrucat se pare ca S20 ajunge in magazine pe 6 martie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.