Galaxy XCover Pro este foarte usor de reparat

/, Blog, Samsung/Galaxy XCover Pro este foarte usor de reparat

Intr-o era in care telefoanele mobile sunt din ce in ce mai complexe si au devenit aproape imposibil de reparat, noul terminal outdoor Galaxy Xcover Pro vine cu vesti foarte bune. PBK Reviews a procedat la demontarea unui exemplar si a dezvaluit ca reparatiile care ar putea fi necesare in cazul unui accident nefericit ar fi foarte usoare, cel putin pentru lucratorii unui service Samsung.

Designul telefonului a insistat pe functionalitate si nu pe aspect, desi nu se poate spune ca Xcover Pro este un telefon urat. Totusi, date fiind scenariile pentru care a fost gandit acest terminal, aspectul practic a primat, si astfel avem de-a face un un capac de spate din policarbonat, care este usor de scos. El e prevazut cu o garnitura care sigileaza bateria si preintampina accesul apei sau prafului catre componentele vitale ale terminalului.

Bateria este si ea usor de schimbat, intrucat este una cu arhitectura clasica, nefiind atasata de corpul telefonului decat prin intermediul pinilor care transfera curent. Samsung au utilizat suruburi obisnuite, in cruce, astfel incat sa nu fie nevoie de cine stie ce surubelnite speciale pentru a demonta telefonul. Componentele sunt putine la numar si usor de scos/ inlocuit, arhitectura fiind una simpla.

Desigur, toate acestea vin la pachet cu o grosime destul de apreciabila a telefonului, Xcover Pro masurand aproape un centimetru in aceasta directie. La fel, ansamblul de camere este unul de baza, cu doar doua in modulul principal, de 25 si respectiv, 8 MP si una de selfie de 13 MP care “vede” prin perforatia din displayul IPS LCD de 6.3”.

Restul specificatiilor nu sunt chiar de top, dar in mod cert nu avem de-a face cu un telefon entry-level. Samsung Galaxy Xcover Pro ruleaza Androi 10 si One UI 2 pe un procesor Exynos 9611, 4 GB de RAM, cu stocare de baza de 64 MB extensibila cu un card microSD. Bateria este de 4050 mAh, cu incarcare de 15 W prin portul USB-C. Pretul lui Xcover Pro este sub 500€, iar daca va doriti un telefon potrivit conditiilor mai dure, acesta este una din alegerile ideale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.