Galaxy Z Fold 2 5G inca se zgarie usor cu unghia

/, Blog, Samsung/Galaxy Z Fold 2 5G inca se zgarie usor cu unghia

Recent-lansatul telefon flexibil Galaxy Z Fold2 a ajuns in mainile celor de la Jerry Rig Everything pentru o noua serie de teste de durabilitate. Asa cum ne asteptam, noua versiune de ecran Samsung este inca departe de a oferi rezistenta necesara la zgariere, in ciuda faptului ca productorul koreean a reusit sa aduca imbunatatiri notabile in domeniul protectiei la praf.

In filmuletul de mai jos, JRE demonstreaza ca Z Fold2 reuseste sa tina piept cu brio unor forte mari atunci cand incearca sa indoaie telefonul in directia gresita. Desi balamaua lui Z Fold2 pare a fi o constructie fragila, ea nu a cedat testelor repetate de a indoi telefonul. La fel, ea s-a comportat mult mai bine decat versiunea initiala atunci cand Jerry Rig Everything a turnat praf si pietricele in interiorul telefonului. Au disparut sunetele infricosatoare de care avusesem parte la primul test. Dupa aceste noi incercari, noul telefon flexibil pare sa fi rezolvat o mare parte din problema prafului.

Cand vine insa vorba despre display, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Ecranul interior se zgarie inca extrem de usor, fiind de ajuns o apasare mai pronuntata cu unghia pentru a ramane urme pe el. Ustensilele de testare a duritatii materialelor au produs zgarieturi semnificative inca de la nivelul 2 (din 9), asa ca toate avertismentele lui Samsung vor trebui bagate in seama.

Ecranul exterior este insa acoperit cu sticla si rezista la fel ca displayurile altor flagshipuri traditionale, zgariindu-se abia la nivelul 6-7 din 9 pe scara de duritate Mohs. Per ansamblu, se vede ca Samsung au reusit sa aduca multiple imbunatatiri pentru cea de-a doua generatie a lui Fold, insa displayul are inca nevoie de mult mai multa grija decat in cazul telefoanelor cu ecrane acoperite de sticla Corning Gorilla. Mai mult, cu un pret in jurul a 2000$, Galaxy Z Fold2 chiar nu este un terminal pe care sa il neglijam…