Galaxy Z Fold2 5G apare deja in reclame

/, Blog, Samsung/Galaxy Z Fold2 5G apare deja in reclame

Samsung au acordat destul de mult spatiu telefonului Galaxy Z Fold2 5G in timpul evenimentului Galaxy Unpacked, in ciuda faptului ca acest terminal nu era inca pregatit pentru vanzare. Au aparut cateva filmulete sumare de prezentare, alaturi de alte cateva ceva mai dubioase, dar pana azi nu s-a pus problema unei reclame propriu-zise.

Ei bine, acest moment a sosit, si avem placerea de a va prezenta prima reclama video elaborata, desi ea inca nu a fost difuzata pe canalele oficiale ale producatorului. Ea este centrata, bineinteles, pe noul ecran Samsung cu care este echipat Galaxy Z Fold2 5G, subliniind faptul ca odata desfacut, acest terminal are aceeasi fucntionalitate ca o tableta.

De asemenea, se insista pe modul dinamic in care au fost gandite aplicatiile dedicate si pe felul in care este organizata informatia in ele. Acest mod a primit numele de Adaptive Flex Mode, permitand cu mai mare usurinta filmarea sau fotografia handsfree. La fel, acest mod joaca un rol important in productivitatea anumitor aplicatii, alaturi de capabilitatile noii aplicatii Wireless DeX, care permite conectarea fara cabluri la un televizor.

Spre deosebire de modelul initial de Fold, Z Fold2 5G are un display de 7.6” care foloseste Ultra Thin Glass, fiind mai rezistent, dar inca lasand de dorit in comparatie un un ecran traditional acoperit cu sticla.

Ramane de vazut cum se va situa acest telefon pe scala preturilor si ce va avea de oferit pe partea de hardware. Nu ne asteptam sa fie deloc ieftin, insa suntem siguri ca se vor gasi o sumedenie de entuziasti care se dau in vant dupa cele mai noi gadegturi din industrie si care vor aprecia acest terminal, cu atat mai mult cu cat se pare ca Samsung a reusit sa elimine problemele pe care le-a avut de intampinat cu Fold 1. Comenzile de Galaxy Z Fold2 5G ar putea incepe pe 1 septembrie.