Goldphone iPhone 12 Pro si Samsung S21 Ultra au 1 kg de aur

/, Blog, IOS, iPhone, Samsung/Goldphone iPhone 12 Pro si Samsung S21 Ultra au 1 kg de aur

Nu stim pentru moment cu cine concureaza Caviar, insa rusii de la aceasta casa de lux tocmai s-au intrecut pe sine. Cea mai noua serie anuntata se numeste Goldphone si aduce nu mai putin de 1 kg de aur pur pe iPhone 12 Pro sau Samsung S21 Ultra.

Nu vom insista prea mult asupra aspectului practicalitatii de a avea un telefon mobil care cantareste un kilogram, indiferent din ce este acel kilogram. Ce este mai important aici este legat de decizia de a alege in ce service GSM ar duce proprietarul unui Goldphone terminalul sau in cazul in care ar avea nevoie de vreo reparatie.

Dincolo de latura socanta prin opulenta ei a lui Goldphone, avem si preturi pe masura. iPhone-ul 12 Pro costa 159000 de dolari, in timp ce S21 Ultra costa cu 10000 de dolari mai mult. Aurul folosit la ambele terminale este de puritate 999.9, adica de 24 de carate. Aspectul care frizeaza ridicolul este ca daca v-ati dori sa achizitionati un lingou de 1 kg de aur de 24K, el costa in jur de 55000 $, mult sub pretul la care se comercializeaza un Goldphone.

Desigur, asta inseamna ca va trebui sa va multumiti cu lingoul si atat, fara sa faceti vreun efort pentru a-l ridica si a vorbi cu cineva la telefon, fara sa fie nevoie sa il incarcati si asa mai departe. Caratul si utilizarea unui asemenea telefon par a fi mai degraba de domeniul filmelor absurde, iar Caviar stiu si ei asta. Din aceasta cauza, telefoanele sunt livrate oriunde in lume cu un curier special si vin intr-o cutie-seif speciala, cel mai probabil pentru stocare intr-o banca si nu pentru drumurile zilnice.

In cazul in care va prisosesc asemenea bani si va ganditi sa ii investiti intr-un telefon cu un kilogram de aur pur va trebui sa va grabiti sa dati comanda, deoarece Caviar nu vor fabrica decat cate sapte Goldphone din fiecare marca si ceva ne spune ca le vor vinde pe toate.