Google promite un update pentru Inbox pe iPhone X

/, IOS, iPhone/Google promite un update pentru Inbox pe iPhone X

Google promite ca nu va mai dura mult pana cand va livra un update major al popularei aplicatii de mail, Inbox. In mod, evident, update-ul acesta nu priveste telefoanele Android, ci un anume telefon fabricat de catre Apple, si anume iPhone X.

Graba lui Google de a updata aplicatiile majore vine dupa ultimatumul dat de Apple developerilor, in care le cerea sa isi revizuiasca aspectul grafic astfel incat software-ul lor sa fie afisat corect pe ecranele iPhone X.

Spre deosebire de modelele de iPhone lansate pana acum, iPhone X a introdus un design special, „fara margini,” obtinut prin eliminarea butonului de Home si extinderea suprafetei vizibile in lateralele „insulei” ce contine camera, senzorii de lumina si proximitate, si difuzorul.

Suprafata neconventionala (pana acum) a display-ului a facut ca afisarea aplicatiilor sa fie perturbata de doua bare negre la extremitatile inferioara si superioara ale ecranului lui iPhone X, locuri care, tehnic, nu erau „in plan.” Unii dezvoltatori de aplicatii s-au grabit sa faca update-uri astfel incat sa acopere si acele parti ale ecranului lui X, insa numarul lor nu a fost intocmai mare.

Aceasta stare de lucruri i-a nemultumit atat pe posesorii de iPhone X cat si pe Apple, producatorul somand efectiv developerii sa isi dreaga aplicatiile. Unii au luat aceasta somatie drept gluma la inceput, dar lucrurile s-au dovedit a fi foarte serioase, iar acum e randul lui Google sa intre in joc.

Cel mai probabil, a trebuit sa asteptam atat de mult nu din cauza ca Google ar fi refuzat sa faca update-ul, ci din cauza ca gigantul de cautare stia ca urma sa faca un revamp extensiv al uneia din cele mai importante aplicatii, clientul de mail numit Inbox.

Interfata web a lui Google Mail a fost modificata recent, si acum urmeaza updatatarea clientului de iOS. Desi Google prefera misterul si evita sa anunte o data de lansare a update-ului, stim ca aceasta nu va dura mult, deoarece Apple a promis ca va elimina din App Store aplicatiile necompatibile 100% cu ecranul de iPhone X in cateva luni.

Venind vorba despre display-uri, in cazul in care aveti probleme cu crapaturi sau zgarieturi majore, un drum la un service specializat va readuce telefonul intr-o stare „ca nou” dupa o inlocuire de ecran iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.