Group Facetime nu vine odata cu iOS 12

/, IOS, iPhone/Group Facetime nu vine odata cu iOS 12

Desi a fost anuntata ca una din caracteristicile noi cele mai de seama in urmatorul sistem de operare mobil iOS 12, Group Facetime se pare ca nu va fi prezenta in prima versiune a acestui firmware.

Apple a oferit o demonstratie a acestei functii in timpul WWDC 2018, iar atunci Group Facetime functionase perfect. Totusi, se pare ca gigantul din Cupertino a descoperit niste probleme si a decis sa amane introducerea acestei functii intr-un update vitor.

Group Facetime permite conectarea simultana a pana la 32 de interlocutori la o videoconferinta, pe ecrane urmand a fi marite imaginile celui care vorbeste si a ultimului participant activ.

Aceasta nu este nici pe departe prima data cand Apple anunta noi tehnologii si functionalitati, dar apoi le amana pentru a se asigura ca ele functioneaza perfect. Trebuie sa ne aducem aminte de momente similare care au fost legate de AirPlay 2, care a intarziat un an de la lansarea lui iOS 11, pana la versiunea 11.4. La fel fusesera amanate si Messages in iCould si Apple Pay Cash, insa cand au fost lansate, s-au dovedit a functiona ireprosabil.

Mai mult, Apple Pay Cash a devenit in scurt timp una din cele mai de incredere si apreciate solutii financiare P2P din intreaga industrie. Desigur, Samsung a luat in deradere atat Group Facetime cat si intarzierea anuntata, dar se pare ca aceasta „lovitura” sub centrua e doar una din micile miscari tactice pe care le pot face coreenii.

Ei desconsidera Group Facetime, dar in acelasi timp se confrunta cu probleme majore in implementarea lui Android 8.0 Oreo pe foarte multe din telefoanele lor din gama mediana, iar recent au anuntat ca vor inchide una din fabricile din China pe fondul cresterii foarte lente si a concurentei nemiloase.

Pana la urma, se pare ca strategia lui Apple de a finisa cu mare atentie o noua tehnologie inainte de a-i da drumul pe piata contribuie semnificativ la loialitatea utilizatorilor, chiar si prin simplul fapt ca nu ii frustreaza cu o oferta atractiva, dar nefunctionala.

Aveti asadar timp pe deplin sa ajungeti cu telefonul actual intr-un service Apple, ca sa-l puneti la punct in vederea revanzarii cand Cupertino va anunta noile modele de iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.