Huawei anuleaza lansarea de la Paris a gamei P40, organizeaza un eveniment online

/, Blog, Huawei/Huawei anuleaza lansarea de la Paris a gamei P40, organizeaza un eveniment online

Desi Huawei trebuiau sa isi lanseze cu fast noua gama de flagshipuri P40 la Paris pe 26 martie, acest eveniment a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Telefoanele se vor lansa insa in mod oficial la data stabilita, dar in cadrul unui eveniment online.

Pe site-ul companiei chineze a aparut deja un teaser al noii game, care prezinta protuberanta camerelor principale ale telefoanelor P40, care ar fi minim cinci la numar. De altfel, in absenta serviciilor Google, Huawei marseaza puternic in directia sublinierii altor aspecte mai importante, cu un accent pronuntat pe partea de fotografie.

Se crede ca toate cele trei telefoane vor beneficia de un nou tip de ecran Huawei, care are marginile mai putin curbate decat frumosul display Waterfall lansat in trecut. Stim ca terminalele vor fi echipate cu procesoare Kirin 990, dar inca nu se stie daca toate vor avea atat versiuni LTE cat si 5G.

Modelul P40 ar urma sa fie cel mai ieftin din gama, urmat de P40 Pro si de versiunea de top, P40 Premium, care ar putea aduce unul din cele mai performante ansambluri de camere de pana acum. P40 Premium ar putea avea un senzor principal de foarte mari dimensiuni, o camera ultrawide, una telefoto de tip periscop, un senzor Time-of-Flight si chiar o camera macro superperformanta.

Huawei lucreaza intens la propriul ecosistem care ar urma sa il inlocuiasca pe cel al lui Google, dar un asemenea efort are nevoie de timp. Mai mult decat atat, ramane de vazut cum vor reactiona pietele internationale la acest ecosistem, in special din cauza ca Google Mobile Services au fost omniprezente de la lansarea initiala a telefoanelor bazate pe Android.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.