Huawei anunta nova 8 cu un nou modul de camere

/, Blog, Huawei/Huawei anunta nova 8 cu un nou modul de camere

Huawei au anuntat in mod oficial lansarea modelului nova 8 pe 23 decenbrie anul acesta, prin intermediul unui teaser care ne arata doar o carcasa tansparenta a acestui telefon. Primul detaliu care iese in evidenta din fotografie este forma ovala a insulei de camere care va fi utilizata.

Nu se stie inca daca acesta reprezinta noul trend pentru companie, insa este destul de posibil ca aceasta abordare sa fie doar una pentru aceasta serie. Producatorul chinez si-a facut aproape un trademark din a explora aranjari multiple pentru camerele telefoanelor, de la generatie la generatie, asa ca nu ne asteptam sa isi fi gasit in sfarsit un limbaj de design unitar, asa cum are, de exemplu, Apple.

Acest nou modul de camere ar urma sa aiba cinci perforatii, din care una mare, pentru senzorul principal, iar celelalte patru corespunzand unor alte trei camere si flashului LED. Care exact vor fi acesti senzori este inca incert, insa ne putem astepta ca ei sa fie unul ultrawide, unul telephoto si unul de adancime.

Gama nova a debutat deja cu modelul nova 8 SE, lansat cu doua versiuni de procesor fabricate de catre MediaTek, dar expertii din industrie spun ca in decembrie se asteapta ca Huawei sa dezvaluie modelele nova 8 si nova 8 Pro, posibil acompaniate de o versiune SE a lui Enjoy 20.

Mai mult, se zvoneste ca noile terminale ar fi echipate cu procesoare Kirin, ceea ce este destul de bizar. Asta ar insemna fie ca aceste zvonuri sunt complet eronate, fie ca Huawei mai are inca un stoc semnificativ de asemenea procesoare, intrucat in acest moment nu le mai poate fabrica din cauza embargourilor impuse de catre Statele Unite.

La fel, suntem curiosi sa vedem in ce directie va merge fabricantul chinez in ceea ce priveste displayurile. Dupa ce Apple au revenit la designul plat, urmati de catre Samsung, nu ne-ar mira sa vedem si un nou ecran Huawei fara margini curbate facandu-si loc printre terminalele viitoare.