Huawei ar putea pregati un telefon flexibil precum Z Flip

/, Blog, Huawei/Huawei ar putea pregati un telefon flexibil precum Z Flip

Huawei ar putea intra pe piata telefoanelor mobile flexibile cu un nou model inspirat din designul celor cu “clapeta” din deceniile trecute. Dupa ce atat Samsung, cat si Motorola s-au aventurat in aceasta noua nisa, se pare ca producatorul chinez are si el planuri in aceasta directie. LetsGoDigital a descoperit un patent depus de catre Huawei, si care infatiseaza un telefon asemanator cu noul Motorola Razr si Samsung Z Flip, dar care are detalii interesante.

Schitele prezentate de sursa mentionata arata un telefon care, in forma desfacuta, are un ecran Huawei alungit, dar care nu prezinta vreo perforatie pentru o camera de selfie. La exterior, acest model ne arata un ecran de dimensiuni generoase, mai mare decat cel al lui Razr, si incomparabil mai amplu decat minusculul ecran extern al lui Z Flip.

Desi modulul principal de camere are doar doi senzori in aceste desene, este greu de crezut ca Huawei se va multumi doar atat, in special cu cat asemenea telefoane au indeobste preturi destul de ridicate, iar o camera dubla cel mai probabil i-ar nemultumi pe clienti.

Huawei a lansat recent o noua generatie de telefoane din gama Mate, iar unul dintre ele are nu mai putin de cinci camere, asa ca este foarte posibil ca gigantul asiatic sa incerce sa impresioneze in acest fel si cu un telefon flexibil de tip clamshell. Ramane de vazut ce tip de display vor folosi Huawei pentru un asemenea terminal, asta bineinteles, in cazul in care se vor hotari sa il si duca din faza de schita in cea de produs comercial.