Huawei Enjoy Z 5G apare pe site-urile chinezesti inainte de lansare

/, Blog, Huawei/Huawei Enjoy Z 5G apare pe site-urile chinezesti inainte de lansare

Doua magazine online din China au postat pe site-urile lor detalii despre Enjoy Z 5G, un telefon pe care Huawei ar urma sa il anunte in mod oficial abia pe 24 mai. Atat Suning, cat si TMall, cele doua magazine in cauza, ofera cateva detalii tehnice ale lui Enjoy Z 5G, chiar daca ele difera in cateva puncte, denotand faptul ca macar unul din ele nu are informatii 100% corecte.

Fotografiile publicate ne infatiseaza un ecran Huawei cu o crestatura in forma de picatura, pozitionata central in partea de sus a telefonului, imediat sub difuzorul integrat placut in marginea terminalului. Displayul are rata de refresh de 90 Hz si rezolutie de 2400 x 1080 pixeli, dar cele doua surse dau diagonale diferite. Suning afirma ca ecranul este de 6.39″, in timp ce TMall spune ca el ar fi de 6.5″.

Pe partea din spate se poate observa o insula care contine trei camere, blitzul si ceea ce pare a fi un senzor ToF. Camerele sunt de 48 MP – cea principala, 8 MP cea ultrawide si una de 2MP, posibil de macro. Scannerul de amprenta a fost plasat pe muchia dreapta a lui Enjoy Z 5G, dedesubtul butoanelor care controleaza volumul. Este posibil ca slotul de SIM si card de memorie sa fie pe muchia opusa.

Enjoy Z 5G va fi disponibil in trei versiuni de memorie, 6GB/64GB, 6GB/128GB si 8GB/128GB, dar in ceea ce priveste procesorul, cele doua surse difera din nou. Suning afirma ca el ar fi un Kirin 710F, in timp ce TMall spune ca ar fi vorba despre un Mediatek Dimensity 800. A doua varianta pare cea mai plauzibila, deorece primul procesor nu suporta 5G.

Huawei va pune in vanzare Enjoy Z 5G in trei variante de culoare: Sakura Snow Clear Sky, Magic Night Black si Dark Blue.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.