Reparatii Huawei Honor 6

/Reparatii Huawei Honor 6

 

Reparatii Huawei Honor 6

Huawei Honor 6 - Service GSM Cluj

Smartphone-ul Huawei Honor 6 a fost lansat in august 2014 si este proiectat in partea din spate cu o textura 3D in stil diamant ce ii confera un aspect imbunatatit. Acest smartphone are un display IPS LCD de 5.0 inch cu touch capacitiv si 16M culori, iar rezolutia este de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul octa-core 1.7 GHz Cortex-A15 si de memoria de 3 GB RAM.

Huawei Honor 6 – Reparatii ecran

Chiar daca este protejat de sticla de protectie Corning Gorilla Glass 3, smartphone-ul Huawei Honor 6 poate fi destul de fragil, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa atentie sau daca nu il tii intr-o husa adecvata.  Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la Huawei Honor 6 includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu solutii optime, indiferent de defectiunile pe care le are smartphone-ul tau.

Huawei Honor 6 – Contactul cu lichide

Desi este un smartphone ce prezinta caracteristici uimitoare, Huawei Honor 6 se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit deoarece tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau Huawei Honor 6 se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la Huawei Honor 6 ?

Atunci cand smartphone-ul tau Huawei Honor 6 este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au priceperea necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si iti vom oferi reparatii de calitate!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: