Huawei lanseaza modelul Y8s, cu camera de selfie dubla

/, Blog, Huawei/Huawei lanseaza modelul Y8s, cu camera de selfie dubla

Huawei a lansat un nou model de telefon, pe numele lui Y8s, prima mentiune a acestuia aparand pe site-ul iordanian al producatorului.

Y8s va avea un ecran Huawei generos, cu diagonala de 6.5” si rezolutie FullHD+, prevazut cu o crestatura mica in partea central-superioara, unde gasim doi senzori ale camerei de selfie, cate unul de fiecare parte a difuzorului. Acest terminal are o camera de 8MP secondata de una de 2 MP pentru adancime si efecte bokeh.

In ceea ce priveste camerele principale, Huawei Y8s are tot doua, din care cea principala de 48 MP, ajutata si ea de un senzor de adancime de 2 MP si un flash LED. Fiind un telefon ceva mai ieftin, se pare ca lentilele sunt proprietare, caci nu se vede nicaieri celebra mentiune Leica.

Y8p este echipat cu un procesor Kirin 710, ajutat de 4 GB de RAM, in timp ce stocarea ofera optiuni de 64 si de 128 GB. Totusi, Huawei au renuntat la cardul lor propriu si au adaugat un slot microSD pe Y8s, slot care accepta carduri de pana la 512 GB.

Acumulatorul are o capacitate atractiva, de 4000 mAh, dar Huawei a decis sa instaleze un port de incarcare microUSB, in loc de unul USB-C, ceea ce ne face sa ne intrebam care va fi puterea maxima de incarcare a acestui terminal. Mai mult, chinezii au optat pentru un sistem de operare mai vechi, Android 9 Pie, care insa ofera serviciile Google, peste care au suprapus interfata grafica proprie EMUI 9.1.

Este destul de probabil ca Huawei sa fi optat pentru un sistem de operare mai vechi in speranta ca vor reusi totusi sa deblocheze impasul in care se afla acum cu guvernul Statelor Unite si companiile nord-americane de software, urmand a-l updata cat mai curand. Asteptam noi vesti legate de pretul lui Huawei Y8s si data la care ar putea ajunge in magazine.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.