Huawei lanseaza Y7p cu o camera de 48 MP

/, Blog, Huawei/Huawei lanseaza Y7p cu o camera de 48 MP

Huawei a anuntat lansarea in scurt timp a unui nou terminal din seria Y. Este vorba despre Y7p, un telefon care se adreseaza celor care nu au asteptari din cele mai ridicate, dar care isi doresc totusi un dispozitiv nou si nu foarte mare.

Y7p vine cu un procesor Kirin 710F ajutat de 4 GB de memorie RAM si cu stocarea interna de baza de doar 64 GB.

Un slot microSD este totusi prezent, iar prin intermediul lui utilizatorii vor putea adauga pana la 512GB de memorie, astfel incat problema spatiului pentru filme si fotografii este rezolvata. Telefonul are un ecran Huawei de 6.39″ cu rezoltuie HD+ si tehnologie LCD. El nu are un scanner de amprenta integrat, acesta fiind pozitionat pe spatele telefonului, intr-o maniera traditionala, dar care permite chinezilor sa mentina un pret mai scazut al telefonului.

Camera de selfie are un senzor de 8 MP si este amplasata in partea din stanga sus a ecranului, intr-o mica perforatie. Modulul principal are trei camere, din care cea principala de 48 MP, ajutata de una de 8 MP ultra-wide si un senzor de 2 MP pentru adancimea de camp.

Acumulatorul este destul de generos si poate inmagazina 4000 mAh, insa incarcarea este de doar 10W, asa ca va dura ceva mai mult sa duceti bateria la 100%. Se pare ca Y7p va fi echipat cu un port microUSB, ceea ce este intr-adevar bizar pentru anul 2021, cand USB-C va fi in final adoptat si de catre cel mai conservator fabricant de telefoane mobile, si anume Apple.

Huawei Y7p va fi disponibil in culorile Aurora Blue si Midnight Black, ambele avand accente “cameleon” care arata excelent. Pretul cu care se lanseaza acest telefon in Thailanda peste cateva zile este de 160 de dolari, asa ca ne asteptam la vanzari bune in pietele emergente, chiar si in lipsa serviciilor si aplicatiilor Google preinstalate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.