Huawei Mate 30 5G se lanseaza in decembrie

/, Blog, Huawei/Huawei Mate 30 5G se lanseaza in decembrie

Huawei nu par sa fie intr-atat de preocupati de frictiunile lor cu Statele Unite incat sa puna deoparte planurile de a lansa cat mai multe telefoane compatibile cu standardul de comunicatie 5G. In timpul unei conferinte despre 5G in Rusia, unul din oficialii companiei chineze a prezentat un slide in care putem vedea datele estimate de lansare a unor noi terminale, iar printe ele vedem ca Mate 30 5G va fi introdus in luna decembrie.

Desigur, ne putem astepta ca aceasta data sa reprezinte momentul in care Mate 30 5G va fi lansat in Rusia, dar chiar si asa, ea reprezinta un bun indicator al planurilor lui Huawei. Datorita faptului ca 5G reprezinta cel mai puternic motor de inovare in comunicatiile mobile si ca toata lumea face eforturi pentru a-l implementa cat mai rapid la scara cat mai larga, e greu de crezut ca Huawei se va multumi cu lansari fractionate pe pietele lumii.

Mate 30 nu va fi primul telefon 5G care ajunge pe piata. Deja Mate 20 5G a fost lansat oficial in Rusia, iar primele terminale ar trebui sa ajunga in magazine zilele acestea, urmand distribuirea la o scara mai larga. Inainte de Mate 30 5G am putea vedea lansata versiunea 4G a acestui telefon, poate chiar in noiembrie, daca urmarim modelul de lansari al lui Huawei de pana acum.

Un alt anunt din acea prezentare se refera la Mate X, telefonul cu ecran Huawei flexibil, care ar urma sa fie lansat oficial in luna septembrie, probabil la putin timp dupa anuntul cu un terminal similar facut de Samsung. Va reamintim ca dupa esecul modelului initial Samsung Fold, Huawei a decis sa amane lansarea lui Mate X pentru a mai face o serie de verificari ale displayului si pentru a se asigura de compatibilitatea perfecta cu 5G.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.