Huawei Mate 30 are patru camere Leica dispuse in cerc

/, Blog, Huawei/Huawei Mate 30 are patru camere Leica dispuse in cerc

Se pare ca incepem sa avem certitudini in ceea ce priveste viitorul flagship al lui Huawei, Mate 30. Dupa indelungi speculatii privind modulul de camere pe care il va folosi producatorul chinez si al formei in care ele vor fi dispuse, a aparut o noua fotografie care are un puternic iz de credibilitate.

Desi Mate 30 urmeaza a fi anuntat abia in septembrie, este de aceasta data foarte probabil ca fotografia sa reprezinte adevarul. Ea a aparut pe reteaua chineza Weibo, si infatiseaza un telefon care are nu mai putin de patru camere, dispuse intr-o insula de forma circulara, cu flashul LED detasat si amplasat catre marginea telefonului.

Inca nu avem nici un detaliu legat de ce senzori va avea acest modul de camere, dar data fiind lunga colaborare cu Leica, ne asteptam ca Mate 30 sa ofere o calitate excelenta a fotografiilor. La fel, raportul nu face nici o mentiune asupra camerei de selfie, dar asteptarile sunt undeva in zona 20-24 MP, ba chiar cu doi senzori.

In fotografia postata mai putem observa ca Mate 30 are un ecran Huawei cu margini puternic curbate in exterior, dar si o crestatura generoasa. Zvonurile indica si faptul ca acest terminal va beneficia de recunoastere faciala 3D, desi suntem siguri ca ea nu va putea inca rivaliza cu Face ID a celor de la Apple.

Lista de speculatii mai include si cel mai nou procesor Huawei, Kirin 990, care este in sfarsit capabil sa inregistreze video 4K la 60 de cadre pe secunda, incarcare rapida SuperCharge de minim 45W si un acumulator de 4500 mAh. Huawei Mate 30 este asteptat sa fie lansat pe 16 septembrie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.