Huawei Mate 30 Pro arata impresionant

/, Blog, Huawei/Huawei Mate 30 Pro arata impresionant

S-a scurs deja o luna de primele dezvaluiri legate de Huawei Mate 30 Pro, iar acum au aparut si primele randari cu iz de credibilitate. Trebuie sa recunoastem ca producatorul chinez nu duce lipsa de creativitate atunci cand vine vorba de telefoanele lor de top. In filmul de mai jos putem vedea cum ar putea arata urmatorul flagship al companiei.

Potrivit celor mai recente informatii care au ajuns la presa, acest telefon ar urma sa fie echipat cu un ecran Huawei cu o rata de refresh de 90 Hz, intocmai cum are OnePlus 7 Pro. Diagonala displayului ar urma sa aiba 6.71”, ceea ce inseamna ca vom avea de-a face cu un telefon foarte generos din acest punct de vedere. Ecranul are marginile curbate si o perforatie in partea superioara stanga, pentru cele doua camere de selfie.

Modulul de camere principale arata deosebit, cu cele patru camere si flashul LED pozitionate pe spate intr-o forma aproximativa de V, curprinse intr-o insula dreptunghiulara, pe centrul telefonului. Se spune despre aceste camere ca ar avea zoom optic de 5x si zoom digital de 50x, dar inca nu se stie exact ce specificatii au.

Zvonurile mai pomenesc despre posibilitatea ca Huawei Mate 30 Pro sa fie echipat cu un procesor Kirin 985 si un modem Balong 5000 5G, alaturi de un acumulator de pana la 4200 mAh care suporta incarcare rapida de 55W. Pe partea de memorie, Mate 30 Pro ar putea veni cu 128 GB in versiunea de baza, in timp ce memoria RAM ar putea ajunge la 12 GB.

Desi randarea ne prezinta terminale in culorile Black, Red, Gold White, Blue, Chrome White, Classic Blue si Classic Red, va mai trebui sa asteptam pana cand putem confirma alegerile facute de Huawei. Mate 30 Pro este asteptat undeva in Octombrie.