Huawei Mate 30 Pro are un ecran cu margini foarte curbate

/, Blog, Huawei/Huawei Mate 30 Pro are un ecran cu margini foarte curbate

Desi inca nu avem decat putine randari ale viitorului Mate 30 Pro, o fotografie a acestui ecran Huawei a aparut in presa. Nu suntem siguri ca acesta este intr-adevar ecranul viitorului flagship al chinezilor, pentru ca deocamdata lipsesc confirmari certe ale autenticitatii fotografiei. Daca insa ea reprezinta cu adevarat noul display al lui Mate 30 Pro, am putea asista la o incercare indrazneata a chinezilor de a introduce o noua arhitectura a telefoanelor mobile.

Ecranele cu margini curbate nu sunt nici pe departe o noutate, insa aceasta sticla reprezinta ceva deosebit, intrucat marginile ei sunt mult mai arcuite decat tot ce am vazut pana acum. Daca designul ecranului Edge al lui Samsung vi se paruse la inceput bizar, atunci pregatiti-va pentru un Mate 30 Pro care va va rasturna scara de valori. Muchiile lui sunt rotunde, dar marginile exterioare coboara la 90 de grade, extinzandu-se pana aproape de spatele telefonului.

Nu stim exact cum va fi afisata imagine in acele zone sau daca ele vor fi tactile. Tehnologiile de palm rejection au evoluat semnificativ in ultimii ani, asa ca ne asteptam sa nu ne confruntam cu probleme in utilizarea unui asemenea ecran.

Acest design are sanse mari sa arate spectaculos, dar nu putem sa nu ne intrebam ce parere au despre el utilizatorii care viseaza la ecrane care practic sa elimine de tot marginile. Aceasta solutie e una hibrida: ea elimina acel “bezel” de pe marginile ecranelor, dar introduce o suprafata din sticla in locul ei. Ramane de vazut cum va arata in realitate.

Potrivit unui alt zvon, Huawei ar lucra si la un telefon “unibody” din sticla. Ideea suna intr-adevar interesant, dar ne e frica sa ne gandim la cat de costisitoare ar fi reparatiile dupa ce ati scapa un asemenea telefon din mana pe o suprafata dura…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.