Huawei Mate 30 Pro cu camere schimbate si recunoastere faciala

/, Blog, Huawei/Huawei Mate 30 Pro cu camere schimbate si recunoastere faciala

Huawei ar putea reintroduce crestatura in partea superioara a ecranului pentru viitorul flagship al companiei, Mate 30 Pro. Recentul lor terminal P30 Pro s-a vandut excelent inca de la lansare, dar cum se apropie momentul in care atat Samsung cat si Apple urmeaza sa anunte noi telefoane, e de asteptat ca producatorul chinez sa pregateasca un nou terminal din gama de top pentru a le contracara.

Desi pe telefoanele premium precum Mate 20 si seria P30, Huawei a folosit o crestatura de mici dimensiuni, Mate 30 Pro ar putea reintroduce una sensibil mai mare. Asta pentru ca este de asteptat ca acest terminal sa beneficieze de senzori pentru tehnologia de recunoastere faciala similara cu Face ID a lui Apple.

Acest lucru pare sa fie confirmat de cateva poze despre care se spune ca ar infatisa folii de protectie de ecran Huawei pentru Mate 30 Pro. In partea lor superioara putem vedea decupaje pentru nu mai putin de 5 senzori. Ramane de vazut cat de dezvoltata va fi aceasta tehnologie, deoarece Apple domina autoritar industria la acest capitol. Samsung au tot incercat de-a lungul ultimilor ani sa reduca din diferenta, dar rezultatele inca se lasa asteptate.

Se crede de asemenea ca Huawei va modifica si aranjarea camerelor pe viitorul Mate 30 Pro. Dupa ce a introdus modulul de forma patrata anul trecut iar Apple si Google au preluat acest limbaj de design, ne asteptam ca producatorul chinez sa faca din nou o schimbare.

Desi in acest moment nu avem informatii despre cum vor arata camerele noului Huawei, primele randari digitale arata ca modulul foto-video ar putea avea o forma circulara, centrata in partea superioara a spatelui telefonului. El ar putea contine senzorul principal, ajutat de un flash LED, o camera Time-of-Flight, una super-wide-angle si posibil una de tip periscop ca cea de pe P30 Pro.

Pe partea de comunicatii, Mate 30 Pro nu ar surprinde pe nimeni sa vina cu compatibilitate 5G direct din fabrica, pentru a avea un avantaj semnificativ in fata competitiei. Un minim de 8 GB de RAM si stocare pornind de la 256 GB sunt de asemenea posibile, precum si Android 10 Q, interfata grafica EMUI 10, incarcare rapida de 40W, incarcare reversibila wireless si rezistenta la praf si apa potrivit standardului IP68.

Am putea avea Huawei Mate 30 Pro anuntat undeva toamna aceasta, posibil in octombrie, acompaniat de Mate 30 in versiunea standard, unul mai mare, posibil Mate 30 X si modelul fashion, Mate 30 RS Porsche Design.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.