Huawei Mate X 2 ar putea avea stylus

/, Blog, Huawei/Huawei Mate X 2 ar putea avea stylus

Huawei vor lansa primul lor telefon cu ecran flexibil in luna octombrie, asa ca nu ne mira sa vedem ca echipa de design isi concentreaza eforturile catre succesorul lui. Huawei au depus un patent la USPTO (United States Patent and Trademark Office) in care este prezent un terminal despre care se spune ca ar urma sa fie Mate X 2.

Cel mai interesant detaliu este faptul ca Huawei par sa fie decisi sa adauge un stylus acestui telefon pliabil. Producatorul chinez are deja un asemenea dispozitiv, numit M-Pen, care a fost lansat in trecut , folosit impreuna cu diverse tablete si care functioneaza chiar si cu telefonul Mate 20 X.

Nu stim inca daca un stylus este neaparat necesar pentru interactiunea cu spectaculosul ecran Huawei flexibil, dar este cert ca el poate aduce imbunatatiri semnificative in functionalitatea acestui telefon. De la simple notite si sublinieri la ajutorul pe care il ofera un stylus in folositea aplicatiilor de creativitate, posibilitatile de utilizare sunt limitate doar de utilizator.

Nu se stie inca daca acest stylus va primi si functii noi, cum ar fi actionarea camerei foto-video, dar putem crede ca Huawei nu va lasa nimic la voia intamplarii, in incercarea lor de a se impune pe piata acestor telefoane inovatoare.

Potrivit lui LetsGoDigital, Huawei Mate X 2 pare sa fie mai subtire decat prima versiune, si ne intrebam cum va evolua capacitatea acumulatorului. Ori poate Huawei vor adopta filosofia lui Apple, de a optimiza la maximum capabilitatile software-ului lor pentru a functiona mai bine cu o baterie mai mica, asa cum e cazul telefoanelor iPhone.

Bineinteles, nu au “transpirat” informatii despre cand ar putea lansa Huawei succesorul lui Mate X. Cel mai probabil producatorul chinez va astepta sa vada care este raspunsul pietei dupa ce Mate X ajunge la clienti si apoi isi va orienta politica in functie de acest feedback.