Huawei Mate X nu este inca gata

/, Blog, Huawei/Huawei Mate X nu este inca gata

Desi Huawei a prezentat telefonul flexibil Mate X la MWC 2019 in urma cu mai bine de 5 luni, acest terminal nu este inca regatit pentru lansarea in piata, spune producatorul chinez.

He Gang, unul din oficialli de la varful companiei, a admis ca acest terminal inca nu se ridica la inaltimea asteptarilor fabricantului. El a adaugat ca nu va face greseala comisa asta primavara de Samsung, iar Mate X va ajunge pe piata doar in clipa in care producatorul va fi 100% sigur ca telefonul nu are nici un defect.

Se pare ca tehnologia unui ecran Huawei flexibil este la fel de expusa pericolelor ca cea a lui Samsung, desi natura problemelor ar fi diferita. Totusi, chinezii au invatat mult din esecul koreenilor si nu vor sa se puna intr-o lumina defavorabila lansand un telefon care nu se ridica la cele mai exigente cote.

Aceste noi declaratii din partea oficialilor Huawei ne fac sa ne gandim daca nu cumva data speculata pentru lansarea lui Mate X, undeva in septembrie, va fi decalata inca o data. Desi CEO-ul Huawei Richard Yu a fost vazut intr-un aeroport folosind un Mate X, el a spus ca acest telefon mai are de asteptat.

Dincolo de vorbele lui, mesajul este destul de clar: Huawei nu vrea sa trimita catre clienti un telefon incomplet testat, dupa cum s-a intamplat in cazul lui Samsung. Iar testele il includ chiar pe oficialul de rang cel mai inalt al companiei, demonstrand eforturile chinezilor de a oferi cel mai performant ecran flexibil de pana acum.

Ramane de vazut cat de bine se vor pregati Huawei pentru lansarea lui Mate X si mai ales daca acest terminal se va lovi de valul de suspiciuni care au inconjurat acest an tehnologiile chinezilor.