Huawei Mate40 Pro+ ar putea avea cel putin 5 camere

/, Blog, Huawei/Huawei Mate40 Pro+ ar putea avea cel putin 5 camere

Mai sunt doar doua zile pana cand Huawei va lansa o noua gama de telefoane premium, Mate40. Au inceput deja sa apara randari care de care mai interesante ale acestor terminale, despre unele din ele sustinandu-se ca ar fi realizate pe baza unor informatii certe. Desigur, pana cand nu vom avea randarile oficiale de presa, lucru care este oricum destul de putin probabil avand in vedere timpul scurt ramas pana la lansare, ne mentinem rezervele, insa ceea ce vedem este foarte interesant.

Se mai speculase in trecut ca Hauwei ar putea aborda o noua filosofie de produs, incercand sa diferentieze cat mai mult intre modelele gamei Mate40, iar cea mai recenta randare a lui Mate40 Pro+ pare sa confirme acest fapt.

Modelul in cauza vine cu un ansamblu de camere principale de forma octogonala, o premiera atat pentru Huawei, cat si in industrie. Din imaginile prezentate putem vedea ca Mate40 Pro+ va avea cel putin cinci camere, la care este posibil sa se adauge inca un senzor, ramas deocamdata necunoscut.

Gigantul chinez a tot facut aluzii referitoare la capabilitatile noilor camere pe care le pregateste, spunand ca vor rivaliza cu calitatea camerelor profesionale, fara a oferi insa detalii exacte despre cum vor fi ele.

Cum in randare apare doar spatele telefonului, nu stim daca Mate40 Pro+ va avea un ecran Huawei cu margini curbate, cum are Mate40 Pro, sau daca producatorul chinez va utiliza si displayuri plate pe macar unul din terminalele noii game. In mod cert, toate nelamuririle vor fi rezolvate in doar doua zile, cand vom sti toate detaliile, dupa lansare. Ce pare a fi totusi cert e faptul ca acest terminal va veni cu 8-12 GB de RAM si minim 256 GB de stocare expandabila si, bineinteles, conectivitate 5G.