Huawei nova 5T Pro dezvaluit

/, Blog, Huawei/Huawei nova 5T Pro dezvaluit

Huawei a lansat terminalul nova 5T in august, dar are planuri serioase cu aceasta platforma. Astfel, este asteptat in scurt timp un nou telefon nova 5T, caruia i s-a adaugat sufixul Pro.

Detalii despre acest nou terminal au aparut pe Android Enterprise Listing si nu putini sunt cei care cred ca nova 5T Pro este de fapt un Honor 20 Pro rebranduit. Honor este o marca detinuta tot de catre Huawei, dar care fabrica telefoane mai accesibile bazate pe tehnologiile si hardware-ul firmei-mama. Supozitia este sustinuta si de faptul ca nova 5T a fost confirmat ca avand la baza telefonul Honor 20.

Nova 5T Pro este echipat cu un ecran Huawei de 5.5″, notabil mai mic decat cel de 6.26″ al lui Honor 20 Pro, ceea ce ne face sa ne intrebam cat de legitima este suspiciunea pe care am pomenint-o mai sus. In cazul in care cele doua au intr-adevar aceeasi platforma de baza, am putea vedea nova 5T Pro echipat cu un procesor Kirin 980, pana la 8 GB de memorie RAM si Android Pie instalat din fabrica.

Modulul de camere ar urma sa aiba patru senzori, din care doi probabil de 48 MP, in timp ce camera de selfie ar putea fi una de 24 MP. Versiunile de stocare asteptate sunt de 128 si 256 GB, probabil cu un slot microSD care sa permita extinderea cu pana la 512 GB. Huawei nova 5T Pro ar urma sa aiba o baterie de 4000 mAh care suporta incarcare de 22.5W prin portul USB-C, in timp ce scannerul de amprenta ar putea fi amplasat pe muchia laterala dreapta.

Daca nova 5T Pro este intr-adevar bazat pe o platforma deja lansata de catre Huawei, am putea spera ca el va veni cu serviciile Google, dar despre acest aspect urmeaza sa primim detalii pe masura ce se apropie data de lansare, deocamdata necunoscuta.