Huawei nova 8 Pro King of Glory Edition este destul de modest

/, Blog, Huawei/Huawei nova 8 Pro King of Glory Edition este destul de modest

Huawei a lansat modelele nova 8 si nova 8 Pro cu o luna in urma, dar ele abia acum ajung pe piata. Pentru a da mai multa insemnatate evenimentului, producatorul chinez a adaugat inca un dispozitiv numit nova 8 Pro King of Glory Edition, care introduce cateva modificari de design exterior si o noua interfata grafica.

Spatele este de culoare violeta si are gravat personajul Luban din King of Glory. Acelasi Luban este si elementul central in designul interfetei grafice, pe care Huawei a modificat-o pentru a da o nota aparte terminalului. Cu toate astea, din punct de vedere al hardware-ului, acest telefon este identic cu cel de serie si are chiar si acelasi pret, in jur de 620$ pe piata chineza.

Avem asadar de-a face cu un ecran Huawei de 6.72”, pe tehnologie OLED si care suporta o rata de refresh de 120 Hz, cu o perforatie dubla, in forma de “pilula”, in timp ce modulul principal de camere contine patru senzori. Desi camerele de baza si cea ultrawide sunt competitive, avand 64 si respectiv 8 MP, cele de macro si adancime sunt dezamagitoare, cu senzori de doar 2 MP, considerati a fi apanajul telefoanelor foarte ieftine.

Acumulatorul are 4000 mAh, iar procesorul este un Kirin 985 si este ajutat de 8 GB de RAM, atat pentru versiunea cu stocare de 128 GB, cat si pentru cea de 256 GB. Huawei nova 8 Pro King of Glory Edition este compatibil 5G si ruleaza Android 10 din fabrica, sub interfata EMUI 11 fara Google Mobile Services.