Huawei P40 lite 5G este un nova 7SE rebranduit

/, Blog, Huawei/Huawei P40 lite 5G este un nova 7SE rebranduit

Cel mai recent terminal pe care Huawei a decis sa il vanda in Europa este P40 lite 5G. In ciuda numelui atractiv, clientii europeni au de-a face cu o rebranduire a unui terminal existent, pe numele lui nova 7 SE.

Chiar si asa, acesta este unul din cele mai ieftine telefoane compatibile cu standardul 5G, fiind deja disponibil la precomanda, avand un pret de aproximativ 400€. Sursele din industrie mentioneaza ca primele livrari ar ajunge la clienti si in magazine in jurul datei de 29 mai.

El este echipat cu un ecran Huawei IPS LCD de 6.5″, cu rezolutie FullHD+, prevazut cu o perforatie in coltul stanga sus, pentru o camera de selfie de 16 MP. Camera principala este una de 64 MP, ajutata de una ultrawide de 8 MP si doi senzori de cate 2 MP, unul de macro si unul de adancime.

Procesorul este un Kirin 820 5G, alaturi de care gasim 6 GB de RAM si stocare de 128 GB, dar care poate fi extinsa prin intermediul unui slot care accepta carduri proprietare Huawei NM, dar care se pare ca nu va functiona cu carduri microSD obisnuite. Acumulatorul este unul de 4000 mAh, o valoare care pare sa devina standardul actual.

Huawei P40 lite 5G vine cu Android 10, iar asta inseamna ca nu va avea instalate Google Mobile Services, ci va fi bazat pe serviciile mobile ale producatorului. Interfata grafica este EMUI 10.0. Pentru moment, se pare ca acest terminal va fi disponibil in gri, verde, negru si roz perlat.

Daca va gandeati la un telefon 5G care sa nu fie foarte scump si in cazul in care credeti ca serviciile mobile ale lui Google nu sunt chiar indispensabile, Huawei P540 lite 5G ar putea fi o optiune excelenta.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.