Huawei P40 Lite este usor de reparat

/, Blog, Huawei/Huawei P40 Lite este usor de reparat

Vesti bune pentru cei care intentioneaza sa isi achizitioneze un Huawei P40 Lite: acest nou telefon este destul de usor de reparat in cazul in care veti avea nevoie sa schimbati bateria sau sa faceti o inlocuire ecran Huawei.

Filmul de mai jos vine pe filiera celor de la PBKreviews, care au demontat aproape in intregime un P40 Lite, cu exceptia displayului. Unul din aspectele importante este faptul ca Huawei a instalat niste etichete de plastic pe baterie, facilitand astfel scoaterea ei in cazul unei nevoi. Operatiunea nu este chiar foarte facila, dar e mai usoara decat in cazul altor terminale similare.

Suruburile folosite sunt toate identice, de tip obisnuit in cruce, ceea ce face ca dezasamblarea lui Huawei P40 Lite sa nu necesite unelte speciale. Camerele sunt si ele usor de scos, in caz de nevoie, la fel ca si difuzorul si placuta cu portul de incarcare USB-C si mufa jack 3.5mm.

Un alt detaliu dezvaluit de PBKreviews este faptul ca Huawei nu s-a zgarcit deloc cu folosirea pastei termice. Aceast pasta a fost folosita chiar in doua straturi, pentru a se asigura o buna dispersie a caldurii generate de procesorul Kirin 810, procesor ajutat de 6 GB de memorie RAM.

In rest, avem de-a face cu un telefon cu aspect premium, lucru destul de rar intalnit atunci cand vine vorba despre telefoanele cele mai ieftine ale unei game. Avem 128 GB de stocare on-board, expandabili cu un card Nano Menory Huawei de pana la 256 GB, ceea ce rezolva problema spatiului disponibil.

Displayul este de tip IPS LCD si are o diagonala de 6.4″, cu o perforatie in coltul stanga-sus, pentru camera de selfie de 16 MP. Pe spate avem patru camere: cea principala de 48 MP, alaturi de care gasim una ultra-wide de 8 MP, una macro de 2 MP si una de adancime, tot de 2 MP. Scannerul de amprenta este integrat in butonul lateral de blocare/pornire, iar acumulatorul este unul de 4200 mAh, care suporta incarcare de 40W. Huawei P40 Lite costa sub 280 Euro.