Huawei P40 Premium ar putea avea zoom optic 10x

/, Blog, Huawei/Huawei P40 Premium ar putea avea zoom optic 10x

Se pare ca Huawei va urma exemplul dat de Apple si Samsung, si va adauga inca un terminal in viitoare familie de flagshipuri P40. Astfel, iubitorii telefoanelor Huawei de top vor avea de ales intre versiunea de baza, P40, una upgradata, P40 Pro si cea echipata cel mai bine, care probabil se va numi P40 Premium Edition.

Ca si in cazul celorlalti fabricanti mentionanti anterior, e de asteptat ca toate trei terminalale sa fie echipate cu acelasi procesor, dar versiunea de varf ar putea avea mai multa memorie RAM. Cele mai notabile diferente ar urma sa fie inregistrate in sectorul camerelor foto-video, iar asupra acestui aspect par a-si indrepta atentia cei care creeaza randari digitale.

Cea mai recenta vine din partea lui EVLeaks si care infatiseaza un Huawei P40 Premium dotat cu nu mai putin de 5 camere grupate intr-o insula de forma dreptunghiulara, cu colturi rotunjite. Ea este pozitionata in coltul din stanga sus al spatelui telefonului si nu in centru, asa cum fusese speculat la un moment dat.

Daca e sa dam crezare zvonurilor, Huawei ar putea utiliza un senzor de 52 MP de tip periscop, care ar putea avea un zoom optic de 10x, spre deosebire de cel al lui P40 Pro, care are zoom de 5x. Alaturi de aceasta camera, am mai putea vedea si una macro, una ultra-wide, una telephoto si una de tip Time-of-Flight. P40 Pro ar urma sa aiba doar patru camere, dar nu stim in acest moment care din cele ale lui Premium Edition va lipsi. Cat despre P40, el va avea cel mai probabil doar trei camere.

Pe partea de display, aceste trei modele vor avea un ecran Huawei cu o perforatie pentru doua camere de selfie, macar in ceea ce le priveste pe P40 Pro si P40 Premium, dar este destul de probabil ca si modelul P40 de baza sa aiba acelasi setup. Cat despre diagonalele acestor ecrane, inca nu avem vreo veste credibila. Va fi interesant de vazut ce raspuns pregateste Huawei pentru Samsung S20 Ultra, al carui display se pare ca va fi de 6.9″.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.