Huawei P40 Pro ar putea primi o versiune verde Mint

//Huawei P40 Pro ar putea primi o versiune verde Mint

Pe masura ce se apropie momentul in care Huawei vor anunta in mod oficial noua familie de flagshipuri P40, zvonurile din industrie se amplifica. Cea mai noua randare vine din partea lui Evan Blass, cunoscut drept EVLeaks si ea prezinta un Huawei P40 Pro intr-o nuanta noua, verde Mint.

Huawei nu este nici pe departe primul fabricant care sa introduca o asemenea nuanta in gama sa de produse premium; atat Samsung, cat si Apple au cochetat cu aceste tonuri cromatice in ultima vreme, si se pare ca masa de clienti vede cu ochi buni aceasta miscare. Din motive necunoscute, culorile verzi au lipsit destul de multa vreme din gamele de top, dar ne bucura sa vedem ca revin in forta.

Producatorul chinez va adopta aceeasi strategie precum Samsung si Apple in ceea ce priveste familia de flagshipuri, anume de a pune in vanzare nu doua, ci trei variante de P40. Ele vor fi P40, P40 Pro si P40 Premium, dar inca nu stim daca nuanta verde va fi disponibila pentru toate modelele sau doar pentru versiunea Pro.

Din cate se stie pana in acest moment, diferenta majora intre cele trei flagshipuri va consta in ansamblul de camere, P40 Premium fiind asteptat cu 5 camere, P40 Pro cu patru, iar P40 cu trei. Modelul randat de EVLeaks va avea un senzor principal de 52 MP de tip Quad Quad Bayer 16-in-1, alaturi de care vom gasi o camera cinematica de 40 MP si una de 8 MP periscop cu zoom de 10x. In ceea ce priveste ce-a de-a patra, inca este invaluita in mister: ea ar putea fi fie una macro, fie una 3D Time-of-Flight.

Displayul va fi un ecran Huawei, posibil cu marginile doar putin curbate, avand o perforatie pentru o camera de selfie dublata de un senzor de adancime. Lansarile chinezilor sunt asteptate undeva in luna martie, asa ca mai este timp suficient pentru a primi noi dezvaluiri despre viitoare familie de telefoane premium a lui Huawei.