Huawei P40 Pro si Premium folosesc camera 3D pentru securizarea platilor

/, Blog, Huawei/Huawei P40 Pro si Premium folosesc camera 3D pentru securizarea platilor

Noua serie P40 utilizeaza un nou tip de ecran Huawei, care a abandonat crestatura in favoarea unei perforatii in partea superioara-stanga, dar chinezii vor mentine la locul lui senzorul 3D Time-of-Flight. El va fi folosit in continuare pentru securizarea platilor efectuate cu telefonul, daca e sa dam crezare celor mai recente vesti din industrie.

Perforatia din display va gazdui o camera de selfie de 32 MP, alaturi de senzorul ToF, in timp ce senzorul de lumina ambientala, cel de proximitate si cel pentru gesturi ar putea fi inglobate in acelasi modul ori chiar “ascunse” in spatele ecranului.

Exista si pareri conform carora acest tip de hardware ar putea fi integrat in minuscula muchie de pe marginile displayului. Din pozele care au ajuns in media online, aceasta muchie pare a fi cvasi-inexistenta, dar in realitate marginile ecranului/telefonului sunt curbate, astfel incat, privite frontal, par absente. Se pare insa ca ar fi destul loc acolo pentru a include acest tip de hardware, care ar imbunatati atat performantele, dar si aspectul telefonului.

In ceea ce priveste fata telefonului, se pare ca toate modelele vor avea aceeasi echipare, diferentele survenind atunci cand vine vorba despre camerele principale. Versiunea de baza, P40, va avea doar trei camere, in timp ce P40 Pro va primi una suplimentara cu zoom optic. P40 Premium va avea inca una telefoto, pentru un total de 5 camere.

Asteptam sa vedem cum vor evolua noile flagshipuri Huawei pe fondul raspandirii coronavirusului COVID-19 si extinderii zonelor afectate de aceasta pandemie la nivel planetar.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.