Huawei P40 Pro va avea 5 camere

/, Blog, Huawei/Huawei P40 Pro va avea 5 camere

O serie de randari recente ale unor carcase de protectie pentru Huawei P40 Pro ar putea infatisa modulul de camere al celui mai asteptat telefon al chinezilor. In cazul in care aceste randari corespund cu realitatea, P40 Pro va fi echipat cu nu mai putin de cinci camere in modulul principal.

Zvonurile indica faptul ca una din ele ar fi de tip periscop si ar putea beneficia de un zoom optic de 10x. Nu avem detalii despre restul camerelor, dar ne asteptam macar ca una sa fie de tip ultra-wide, iar o alta de tip Time-of-Flight.

Un alt detaliu interesant care reiese din aceste randari este legat de tipul de ecran Huawei folosit pentru acest terminal. Displayul pare sa fie radical diferit de cel “Horizon” al lui Mate 30 Pro, care avea marginile puternic curbate. P40 Pro pare sa aiba un ecran aproape plat, doar usor indoit catre marginile laterale. E posibil ca noul terminal Huawei sa arate intr-adevar asa, cu atat mai mult cu cat randarile facute de OnLeaks prezentau un display destul de asemanator.

Noile imagini mai prezinta si o perforatie dubla in coltul din stanga sus, pentru doi senzori ai modulului de selfie, o arhitectura foarte asemanatoare cu cea a lui nova 6 5G. Nici despre aceste camere nu avem inca vreun detaliu credibil, insa.

Se pare ca P40 Pro nu va avea mufa jack de 3.5mm, ea fiind poate rezervata modelului non-Pro, daca ar fi sa dam crezare unor voci din industrie. Huawei P40 si P40 Pro vor fi echipate cu procesoare Kirin 990, posibil cu versiuni 5G, si ar urma sa fie dezvaluite la sfarsitul lunii martie la Paris, dar cel mai probabil tot fara serviciile Google preinstalate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.