Huawei P40 si P40 Pro au incarcare de 22.5 si 40W

/, Blog, Huawei/Huawei P40 si P40 Pro au incarcare de 22.5 si 40W

Modelele P40 si P40 Pro sunt asteptate incepand cu data de 26 martie, urmand a fi lansate in cadrul unui eveniment la Paris. Desi producatorul tine inca secrete destul de mult specificatii ale acestor doua terminale, agentia chineza 3C a dezvaluit niste detalii suplimentare.

Este vorba despre parametrii de incarcare ale noilor flagshipuri Huawei. Astfel, modelul P40 (versiunile de cod ANA-AN00 si ANA-TN00) vor putea fi incarcate cu chargere rapide pana la puterea de 22.5 W. Desigur, avand in vedere ce exista deja pe piata de profil, acest numar pare mai degraba modest, fara a implica insa timpi de incarcare exagerat de mari.

Varianta superioara, P40 Pro (codurile ELS-AN00 si ELS-TN00) vine cu specificatii mai bune. Incarcarea acestui terminal se poate face cu o putere maxima de 40 W, o optiune mult mai atractiva, desi inca nu rivalizeaza cu alte telefoane care suporta deja 55 W. Cei care isi doresc super-performanta in acest domeniu vor trebui cel mai probabil sa astepte lansarea versiunii de top a lui P40, care se zvoneste ca s-ar numi P40 Premium si care ar putea aduce viteze de incarcare mai ridicate.

Atat Huawei P40 cat si P40 Pro au trecut deja prin agentia TENAA, care a dezvaluit faptul ca vor avea conectivitate dual-mode 5G, dual-sim, si vor fi compatibile cu noul standard propus de catre Huawei, Wi-Fi 6+.

Avand in vedere ca telefoanele din seria P40 ar putea fi lansate cu preturi mai scazute decat cele pe care le avusesera predecesoarele lor P30, va puteti gandi la modul cel mai serios sa achizitionati unul dupa lansare. Desigur, asta inseamna ca ar trebui sa vindeti telefonul curent, eventual dupa ce l-ati pus putin la punct intr-un service Huawei.