Huawei pregateste lansarea lui nova 5z

/, Blog, Huawei/Huawei pregateste lansarea lui nova 5z

Desi Huawei a lansat deja nu mai putin de 5 telefoane in seria nova 5, se pare ca lucrurile sunt destul de departe de a fi gata. Un al saselea terminal va fi lansat in curand, sub numele de nova 5z. Compania chineza a dat publicitatii o fotografie a acestui nou telefon pe reteaua sociala Weibo, alaturi de cateva caracteristici.

In mod cu totul nesurprinzator, nova 5z arata foarte asemanator cu nova 5i Pro, fiind echipat cu un ecran Huawei cu o perforatie in coltul din stanga sus, prin care “priveste” o camera de selfie de 32 MP. Modulul principal de camere are patru senzori, asezati in forma de patrat, iar in afara acestei insule este pozitionat flashul LED. Acest terminal are o camera de baza de 48 MP, una ultra-wide de 8 MP, una macro de 2 MP, la care se adauga un senzor de adancime de 2 MP.

Pentru ca nova 5z este tot un telefon cu un pret mediu, nu ne mira sa vedem ca el este echipat cu un scanner de amprenta traditional, in locul unuia integrat in ecran. Acest senzor se afla pe spate, dedesubtul ansamblului de camere. Procesorul este un Kirin 810, ceea ce face ca nova 5z si nova 5i Pro sa fie aproape identice. Suntem curiosi sa vedem care sunt diferentele intre aceste telefoane, atat din punct de vedere tehnic, cat si al pretului.

Este inca neclar daca nova 5z va intra sub embargoul lui Google, dar probabil acest detaliu va fi lamurit in apropierea datei oficiale de lansare, care este inca necunoscuta, desi expertii din industrie cred ca Huawei va prezenta acest terminal intr-un timp foarte scurt.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.