Huawei pregateste nova 6 5G

/, Blog, Huawei/Huawei pregateste nova 6 5G

Potrivit unui dosar de certificare al agentiei chineze TENAA, Huawei se afla in linie dreapta inainte de lansarea unui nou terminal din familia nova. Este vorba despre versiunea echipata cu conectivitate 5G a lui nova 6, care apare in actele TENAA cu numele de cod WLZ-AN00.

Este imbucurator sa vedem ca producatorul chinez a decis sa extinda capabilitatile 5G si inafara gamelor sale premium sau ultra-premium, oferind prin aceasta miscare un semnal puternic in industrie despre intentiile sale de popularizare a terminalelor care suporta acest standard. China este una din tarile care conduc in expansiunea retelelor 5G, asa ca nu trebuie sa ne mire apetenta lui Huawei de a echipa cat mai multe telefoane chiar si din gamele medii de pret.

Din pacate, raportul TENAA nu ofera si alte informatii despre nova 6 5G, insa nu sunt putine speculatiile care inconjoara acest telefon. Se crede ca el va fi echipat cu un ecran Huawei waterfall cu diagonala intre 6.2 si 6.7″ si cu un procesor Kirin peste medie, ajutat de pana la 6 GB de RAM.

Stocarea ar putea incepe de la 128 GB, care a devenit in ultima vreme standardul in aceasta zona de pret, dar ne putem astepta si la versiuni de 256 GB, in timp ce suplimenatrea memoriei de baza printr-un card microSD de pana la 512 GB ar rezolva sigur orice problema de stocare a oricui.

Zvonurile aparute recent mentioneaza ca Huawei ar putea lansa nova 6 5G la scurt timp dupa ce sub-marca lor Honor va prezenta modelul V30 5G, moment care a fost deja stabilit pentru luna noiembrie. Asadar, amatorii de telefoane Huawei 5G cu pret permisiv ar putea avea primele motive reale de bucurie undeva in ultima luna a acestui an, urmand ca vanzarile sa inceapa cel mai probabil in ianuarie 2021.