Huawei pregateste un nou telefon mid-range, cu procesor Helio P35

/, Blog, Huawei/Huawei pregateste un nou telefon mid-range, cu procesor Helio P35

Pe Geekbench a aparut un nou model de telefon Huawei, al carui nume comercial inca nu a fost dat publicitatii. Avem destul de putine informatii despre acest telefon, insa ceea ce stim deja ne spune ca va fi unul din gama medie de pret. Numarul de cod este MED-AL00 si el a mai fost vazut prin documentele diverselor agentii precum 3C si TENAA.

Deocamdata se cunoaste faptul ca acest telefon are un ecran Huawei cu diagonala de 6.3″ care are o crestatura in forma de picatura in partea central-superioara. El este echipat un un procesor Helio P35, fabricat de MediaTek, care are opt nuclee si ruleaza la o frecventa de baza de 2.3 Ghz, ajutat de 4 GB de memorie RAM.

Raportul intocmit de catre TENAA mentioneaza ca acest telefon va avea un acumulator generos, de 5000 mAh, dar ca va suporta incarcare de doar 10W, ceea ce inseamna ca va dura destul de mult pana cand bateria ajunge la 100%, cel putin in comparatie cu ce pot face alte telefoane mai scumpe ale companiei chineze.

Fotografiile care au aparut in mediile online sunt destul de precare, dar se pare ca acest telefon Huawei va avea cel putin doua camere in modulul principal, cu inca un senzor de adancime posibil ascuns in insula de forma ovala de pe spate.

Din imaginile pe care le avem e imposibil sa ne dam seama daca scannerul de amprenta va fi integrat in ecran sau nu. Data fiind insa gama de pret in care pare ca se va incadra acest model, nu ne asteptam la aceasta caracteristica, ci mai degraba la un scanner integrat in butonul lateral de pornire/deblocare.

Pana la noi detalii, stim ca acest model ar urma sa fie lansat undeva in cursul lunii martie in China, dar nu avem detalii despre disponibilitatea lui pe pietele internationale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.