In ce culori vin telefoanele S21

/, Blog, Samsung/In ce culori vin telefoanele S21

Au iesit la iveala optiunile de culoare in care vor fi disponibile terminalele din noua gama S21 a lui Samsung. In mod cu totul nesurprinzator, terminalele de top au un finish mult mai luxos, chiar daca nuantele sunt mate. Cel putin din fotografiile prezentate pana acum, modelele S21 Ultra arata mai placut decat restul telefoanelor, dar bineinteles, totul depinde de gusturile fiecarui client.

S21 are cele mai putine optiuni de culoare, patru la numar, iar acesta este singurul model care vine in versiune alba. Pretul de pornire estimat este de 850€, pentru oricare din culorile Phantom Grey, Phantom White, Phantom Violet sau Phantom Pink.

Pentru modelul intermediar, S21+, Samsung a pregatit cinci variante de culoare. Initial se plecase de la doar trei, si anume Phantom Black, Phantom Silver si Phantom Violet, dar in cele din urma li s-au adaugat inca doua, in culori mai indraznete: rosu si auriu.

In fine, S21 Ultra este cea mai bine echipata versiune a noii familii, avand si un ecran Samsung cu margini curbate, spre deosebire de cele plate ale lui S21 si S21+, dar si un modul de camere mai performant. Vor fi disponibile tot cinci culori, din care trei sunt comune cu ce vazusem in trecut: Phantom Black, Phantom Silver si Phantom Grey. Li se adauga o nuanta albastra si una bronz in acelasi finish mat, fara a avea vreo influenta asupra pretului, din cate se stie pana acum.

Este intrucatva surprinzator sa vedem ca Samsung a eliminat verdele din paleta coloristica a familiei S21. In trecut, terminalele in nuante verzi suscitasera un viu interes din partea clientilor si chiar si Apple avusesera un asemenea iPhone 11, dar a carui culoare nu a fost transferata generatiei a 12-a spre dezamagirea fanilor marcii.