Inca un zvon despre iPhone 5G in 2020

/, IOS, iPhone/Inca un zvon despre iPhone 5G in 2020

A aparut un nou zvon potrivit caruia generatia de anul viitor a terminalelor iPhone va beneficia totusi de conectivitate 5G. Stim deja ca a aparut in mediul online o serie de postari care par a indica faptul ca toate trei modelele de iPhone din 2020 ar urma sa fie echipate cu un modem 5G, desi proiectul de casa al lui Apple in aceasta directie se lasa inca asteptat.

Dupa intelegerea la care au cazut Apple si Qualcomm, este destul de probabil ca primii sa foloseasca modemuri 5G fabricate de cei de pe urma. Se crede ca Apple va introduce procesul de 5 nm pentru viitoarele procesoare A14 Bionic, unitati pe care le-ar putea echipa cu modemuri Snapdragon X55 capabile de comunicatii 5G.

Apple nu ar fi primul fabricant care pune in vanzare un procesor de 5nm, Huawei avand sanse mari sa le-o ia inainte cu cea mai noua versiune a cipului lor proprietar Kirin, ajuns la versiunea 990 si echipat cu un modem 5G integrat. Acest procesor ar putea fi lansat la targul IFA anul viitor, cu cateva saptamani inainte de anunturile oficiale ale lui Apple.

Suntem curiosi sa vedem ce va lansa Apple atat prin prisma terminalelor 5G, cat si a designului noilor iPhone, care se pare ca vor fi inspirate destul de mult din aspectul lui iPhone 4, revenind la margini mai “taioase”. La fel, este asteptat si un nou ecran iPhone, zvonurile parand sa convearga inspre trei telefoane echipate cu ecrane AMOLED, abandonandu-se astfel displayurile de tip LCD care inca se regasesc in modelul iPhone 11.

Primul modem 5G fabricat de Apple ar putea fi asteptat pentru 2022 in cele mai optimiste scenarii, desi unele opinii vad acest moment survenind abia in 2024 sau 2025. Pana atunci insa, nimic nu pare sa stea in calea celor din Cupertino cand vine vorba de modele de iPhone 5G echipate cu modemuri Qualcomm, mai ales acum, cand cele doua companii au cazut la pace. Asadar, unul sau mai multe iPhone 5G in 2020 pare a deveni un viitor din ce in ce mai probabil.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.