Incarcare de 45W pentru Galaxy A91

/, Blog, Samsung/Incarcare de 45W pentru Galaxy A91

Samsung a facut publice planurile pentru un nou telefon din seria A, care se va pozitiona la varful gamei. Este vorba despre Galaxy A91, care vine cu incarcare ultra-rapida, ce poate ajunge la 45W. Koreenii au dezvaluit existenta acestui telefon intr-o listare de compatibilitate pentru noul lor charger de 45W si ne asteptam ca el sa fie anuntat in urmatoarele doua-trei-luni.

Tehnologia Super Fast Charging 2.0 a debutat pe terminalele din seria Note 10, dar producatorul koreean nu a inclus deocamdata in pachet un incarcator care sa poata livra aceasta putere, spre dezamagirea clientilor. Samsung ar urma sa puna in vanzare acest adaptor in timp scurt, raspunzand astfel cerintelor fanilor si permitandu-le sa beneficieze la maxim de capabilitatile tehnologice ale telefoanelor lor.

Desi nu avem date prea multe despre A91, zvonurile sunt optimiste, cel putin in ceea ce priveste camerele. Galaxy A91 ar putea aduce un modul compus din nu mai putin de patru senzori, unul principal de 64 MP, ajutat de unul ultra-wide de 16 MP, unul telefoto de 12 MP si zoom optic 5x, precum si o camera ToF. Nu avem vreo veste despre ce camera de selfie va fi instalata, dar nu ne-ar surprinde una de 24 MP.

Galaxy A91 ar urma sa aiba un ecran Samsung Infinity AMOLED cu diagonala de 6.7″, cu perforatie pentru camera de selfie. Pe partea de procesor, A91 este asteptat fie cu Snapdragon 855, fie cu un Exynos 9825, cu minim 6 GB de RAM si stocare care incepe de la 128 GB. In cazul in care se confirma zvonurile legate de procesoare, Samsung ar putea deveni primul fabricant care echipeaza un procesor de top intr-un telefon care nu este din gama premium, creand astfel un precedent foarte interesant.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.