Incarcare rapida mai buna pentru Samsung Galaxy M20

/, Blog, Samsung/Incarcare rapida mai buna pentru Samsung Galaxy M20

Samsung incearca sa isi imbunatateasca semnificativ oferta de telefoane mobile din gama medie de pret prin introducerea unor caracteristici imprumutate de la seriile premium. Astfel s-a ajuns ca inclusiv cele mai ieftine telefoane din familia M sa beneficieze de incarcare rapida.

Totusi, nu totul a mers ca pe roate, cel putin nu in cazul lui Galaxy M20. Unii utilizatori au reclamat faptul ca incarcarea rapida nu functiona la fel de bine ca in cazul telefoanelor S10, si asta in ciuda faptului ca Samsung introdusese in cutie acelasi charger de 15W.

Desi nu au oferit detalii despre problemele intampinate de unii utilizatori de Galaxy M20, Samsung au pregatit un update de Android 8.1 Oreo care promite imbunatatiri serioase la nivel de incarcare rapida. Baseband-ul care ruleaza pe M20 nu se va schimba, dar in el este inclus un patch de aproximativ 73 MB care va aduce si imbunatatiri de stabilitate si va elimina cateva bug-uri.

In cazul in care nu primiti update-ul over-the-air il puteti descarca manual. In functie de ce versiune de Galaxy M20 detineti, trebuie sa urmariti firmware-uri cu unul din acest trei numere de cod: M205FDDU1ASD1, M205FODM1ASC2 sau M205FDDU1ASC2. Inetrfata grafica se mentine la versiunea Experience 9.5.

Acest update contine si patchurile de securitate ale lunii martie si a fost livrat mai intai in India, urmand ca el sa devina disponibil in cel mai scurt timp si in restul pietelor unde Samsung vinde telefoane din seria Galaxy M.

M20 este un telefon din gama medie, echipat cu un ecran Samsung TFT cu o diagonala foarte generoasa, de 6.3″ si rezolutie 2340 x 1080 pixeli, un procesor cu 8 nuclee Exynos 7904, cu variante de memorie de 3 GB RAM pentru modelul cu stocare de 32 GB si 4 GB RAM pentru cel de 64 GB. Acumulatorul este unul de mare capacitate, putand stoca 5000 mAh, drept pentru care Samsung a echipat M20 cu port USB-C care sa permita incarcarea rapida.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.