Incepe productia de test pentru iPhone 9

/, IOS, iPhone/Incepe productia de test pentru iPhone 9

Apple a inceput productia de test pentru iPhone 9, ceea ce inseamna ca gigantul nord-american se va tine de planurile de a debuta productia de masa la mijlocul acestei luni. Vestea vine pe filiera unor surse din industria chineza citate de MyDrivers, care adauga ca acest telefon ar putea aparea in magazine chiar din luna martie a acestui an.

Acest nou model al lui Apple pastreaza designul generic al lui iPhone 8, si implicit butonul de Home, nefiind echipat cu Face ID, din cauza nevoii de a mentine un pret scazut, care sa atraga cat mai multi clienti. Este destul de cert ca el va avea acelasi ecran iPhone cu cel folosit la generatia a opta, cu diagonala de 4.7″ si tehnologie LCD.

Dincolo de aceste aspecte, iPhone 9 va avea camere imbunatatite, cel mai probabil luate de pe iPhone 11, desi modelul acesta va avea doar o singura camera principala, intocmai ca si iPhone 8. Procesorul va fi cel mai probabil un A13 Bionic, iar stocarea va porni de la 64 GB, ca si pana acum, desi aceasta optiune este insuficienta pentru cei care sunt amatori de poze si filmari 4K.

Va readucem aminte ca iPhone 9 este de fapt cea de-a doua generatie a lui iPhone SE, si e de asteptat sa fie lansat cu un pret semnificativ mai mic decat al celorlalte iPhone din gama premium. Zvonurile spun ca aceasta versiune ar putea costa 450$, un pret foarte bun pentru un iPhone nou, chiar daca unul cu un design iesit deja din gama curenta. Mai mult, el va fi si compatibil cu cel mai nou sistem de operare pe care il lanseaza Apple acest an.

Sursele chineze apropiate lantului de provideri de piese spun ca au primit comenzi pentru circa 30 de milioane de unitati, ceea ce ne ofera o imagine asupra asteptarilor pe care le are Apple de la acest model entry-level.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.