Inlocuire carcasa

Inlocuire carcasa - Service GSM Cluj

reparatii-rapide3

Unele modele de smartphone pot fi foarte scumpe, dar daca gasesti un service unde se face inlocuirea de carcasa in mod profesional, adica la PHONEFIX, costul poate fi mult mai mic decat cel initial. Telefoanele cu carcasa schimbata sunt cele care au fost vandute de proprietarii lor din cauza unui defect sau pur si simplu au fost vandute din cauza unui schimb. In unele cazuri nu sunt insotite de cutie originala sau de accesoriile de fabrica, dar carcasa noua si eventuala reparatie a telefonului au fost facute in mod profesional de PHONEFIX, folosind cele mai noi tehnici existente pe piata. Poti sta linistit, toate lucrarile facute de noi sunt urmate de o garantie de 12 luni + post-garantie,  atat la partea tehnica cat si la cele cosmetice (carcasa). Iti putem asigura aceasta perioada de garantie datorita pieselor originale cu care lucram, comparativ cu alte service-uri care ofera doar 3 sau 6 luni garantie. Componentele folosite de expertii PHONEFIX sunt si vor fi intotdeauna componente originale pentru a fi siguri ca reparatia telefonului tau va fi un succes si va arata si functiona ca unul nou pentru mult timp.

O alta situatie poate fi aceea in care ai un telefon vechi care inca functioneaza perfect si de care nu vrei sa te desparti, dar timpul si-a lasat amprenta pe carcasa si partea cosmetica a telefonului tau; noi ne vom ocupa de el cu maxima seriozitate. Toate componentele carcasei care ii dau forma telefonului tau vor fi schimbate cu piese originale direct de la fabricant, iar tu vei avea un telefon nou nout si te vei putea bucura de el inca mult timp. De ce sa-ti cumperi un telefon nou daca poti sa-l ai din nou pe cel vechi intr-o conditie noua?

Ce calitati are de fapt compania PHONEFIX? Acelea de a-ti oferi atat 12 luni garantie  pentru piesele schimbate si reparatia efectuata, cat si garantia ca piesele schimbate sunt originale si vor fi schimbate cu tehnica de ultima generatie si pregatire profesionala de varf!

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.