Inlocuire carcasa

/Inlocuire carcasa

Unele modele de smartphone pot fi foarte scumpe, dar daca gasesti un service unde se face inlocuirea de carcasa in mod profesional, adica la PHONEFIX, costul poate fi mult mai mic decat cel initial. Telefoanele cu carcasa schimbata sunt cele care au fost vandute de proprietarii lor din cauza unui defect sau pur si simplu au fost vandute din cauza unui schimb. In unele cazuri nu sunt insotite de cutie originala sau de accesoriile de fabrica, dar carcasa noua si eventuala reparatie a telefonului au fost facute in mod profesional de PHONEFIX, folosind cele mai noi tehnici existente pe piata. Poti sta linistit, toate lucrarile facute de noi sunt urmate de o garantie de 12 luni + post-garantie,  atat la partea tehnica cat si la cele cosmetice (carcasa). Iti putem asigura aceasta perioada de garantie datorita pieselor originale cu care lucram, comparativ cu alte service-uri care ofera doar 3 sau 6 luni garantie. Componentele folosite de expertii PHONEFIX sunt si vor fi intotdeauna componente originale pentru a fi siguri ca reparatia telefonului tau va fi un succes si va arata si functiona ca unul nou pentru mult timp.

O alta situatie poate fi aceea in care ai un telefon vechi care inca functioneaza perfect si de care nu vrei sa te desparti, dar timpul si-a lasat amprenta pe carcasa si partea cosmetica a telefonului tau; noi ne vom ocupa de el cu maxima seriozitate. Toate componentele carcasei care ii dau forma telefonului tau vor fi schimbate cu piese originale direct de la fabricant, iar tu vei avea un telefon nou nout si te vei putea bucura de el inca mult timp. De ce sa-ti cumperi un telefon nou daca poti sa-l ai din nou pe cel vechi intr-o conditie noua?

Ce calitati are de fapt compania PHONEFIX? Acelea de a-ti oferi atat 12 luni garantie  pentru piesele schimbate si reparatia efectuata, cat si garantia ca piesele schimbate sunt originale si vor fi schimbate cu tehnica de ultima generatie si pregatire profesionala de varf!

NEW ADDONS

LIFE TIME UPDATES

DOWNLOAD NEW FEATURES

FASTER & FRIENDLY SUPPORT

Reparatii Allview P8 Energy

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: