Inlocuire casca

Inlocuire casca - Service GSM Cluj

reparatii-rapide2

Cum iti dai seama de originea problemei?

Este important sa faci diferenta intre defectul constatat la casca, difuzor, microfon sau hands-free. Atunci cand sunetul pe care il auzi din telefon este unul de joasa calitate sau telefonul nu are sunet deloc, iar in alt caz  calitatea sunetului muzicii pe care o asculti pe difuzor este de proasta calitate este vorba de defectiunea difuzorului.

Casca

Folosind telefonul in mod normal, punandu-l la ureche nu-ti auzi interlocutorul de pe partea cealalta a firului? Esti pus in situatia neplacuta in care ai probleme la casca. Cauzele pot fi diverse si la aceasta problema. Odata cu utilizarea zilnica a telefonului, praful, umiditatea din aer sau chiar atingerea telefonului de lucruri magnetice poate duce la defectarea acestuia. In cazul in care iti aduci telefonul la reparat din timp poate fi vorba doar de o simpla curatare, dar dupa o perioada mai indelungata de asteptare este necesara schimbarea totala a componentului in cauza.

Difuzorul

De cate ori ai patit sa fii la volan si sa nu ai hands-free la indemana? Ar fi fost indicat sa dai telefonul pe speaker, dar acesta nu a functionat? Problema ce duce la aceasta situatie penibila poate fi una foarte complexa. Ti-ai scapat telefonul din mana sau l-ai trantit de masa intr-o situatie dificila? Acestea pot fi doar unele din cauzele care duc la defectarea difuzorului, dar problema nu este una majora pentru specialistii nostri. Firele de conectare ale difuzorului la placa de baza sau chiar si difuzoarele conectate direct la placa pot fi schimbate si reparate in atelierul nostru. Totodata, problema nefunctionarii difuzorului poate fi si una mai complexa, fiind posibila si o defectare a altui component pe placa de baza.

Microfonul

Interlocutorul tau nu mai aude ce ii zici la telefon? Microfonul este defect, cauzele pot fi diverse si la acest capitol. De la faptul ca zilnic telefonul este folosit efectiv la toate functiile unui smart phone, pana la simplul fapt ca orificiul microfonului s-a astupat din cauza folosirii necorespunzatoare a acestuia. In cazul in care telefonul a fost scapat sau izbit de pamant, acesta va prezenta unele urme care pot fi deduse din aspectul sau. Oricum, si la aceasta problema prezentam solutii practice de inalta calitate, bazate pe experienta a mii de clienti satisfacuti profesional.

Casca – Hands free

Folosesti adesea la volan hands free sau ti-ar face placere sa asculti niste muzica fara sa ii deranjezi pe cei din jur? Ti s-a intamplat sa introduci mufa de casca in jackul telefonului si sa nu ai sunet la el? Portul audio al telefonului tau este defectat, dar este o problema usor de remediat de catre colegii nostri specialisti. Este de indicat totusi, daca vrei sa previi problema sa tii portul hands free-ului liber si curat, dar si sa folosesti casti originale in functie de brandul telefonului tau.

Reparatia functiei audio generale a telefonului

In situatia defectiunilor complexe ale secolului 21 aparute la telefoane mobile GSM, care apar pe parcursul folosirii zilnice este foarte indicat ca reparatia sa fie facuta de specialistii nostrii in domeniu pentru o satisfactie maxima a clientilor. Oferim atat service de calitate garantata cu predare personala, cat si reparatii pe baza de trimitere prin curierat.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.