Inlocuire display

Inlocuire display - Service GSM Cluj

reparatii-rapide5

Problema ecranului telefonului mobil

Odata cu cresterea popularitatii telefoanelor cu touchscreen, problemele de ecran devin din ce in ce mai frecvente, din cauza faptului ca fara ecran, telefonul nu mai poate indeplini functiile de trimitere de mesaj, de cautare pe internet sau de diferite setari, etc ale telefonului. Ecranul are anumite puncte orizontale si verticale de contact care ajuta la detectarea apasarii in momentul in care se da comanda de executie de catre proprietar. Din cauza apasarii continue si frecvente cel mai des pot apare decolorari, pete, pixeli morti, culori vibrante, sau icoane care la atingere nu functioneaza.

Ajutorul de acasa

Cauzele defectarii ecranului pot fi variate. Pe de alta parte insa, problemele ecranului se pot datora faptului ca softul telefonului necesita o repornire, aceasta fiind cel mai fericit caz.

Poti incerca sa opresti telefonul, iar dupa 1-2 minute sa-l repornesti. Este doar simpla repornire, dar poate ajuta mult la revigorarea telefonului tau.

Problema poate veni si din cauza unei baterii defecte sau slabite. Incearca sa incarci telefonul cateva ore, iar apoi testeaza din nou ecranul.

Daca ai pixeli morti sau pete pe acran poti incerca sa-l apesi usor, iar mai apoi sa-l lasi sa-si revina.

Reparatia ecranului

Daca ai incercat toate aceste trucuri, dar nu ai reusit sa rezolvi problema, echipa de profesionisti de la Phonefix te vor ajuta in gasirea unei solutii optime in orice situatie. Vino cu incredere la noi cu telefonul tau sau trimite-l cu posta rapida, iar noi, pe langa garantia executarii reparatiei, ti-l vom returna intr-un timp record.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.