Inlocuire display

/Inlocuire display

Problema ecranului telefonului mobil

Odata cu cresterea popularitatii telefoanelor cu touchscreen, problemele de ecran devin din ce in ce mai frecvente, din cauza faptului ca fara ecran, telefonul nu mai poate indeplini functiile de trimitere de mesaj, de cautare pe internet sau de diferite setari, etc ale telefonului. Ecranul are anumite puncte orizontale si verticale de contact care ajuta la detectarea apasarii in momentul in care se da comanda de executie de catre proprietar. Din cauza apasarii continue si frecvente cel mai des pot apare decolorari, pete, pixeli morti, culori vibrante, sau icoane care la atingere nu functioneaza.

Ajutorul de acasa

Cauzele defectarii ecranului pot fi variate. Pe de alta parte insa, problemele ecranului se pot datora faptului ca softul telefonului necesita o repornire, aceasta fiind cel mai fericit caz.

Poti incerca sa opresti telefonul, iar dupa 1-2 minute sa-l repornesti. Este doar simpla repornire, dar poate ajuta mult la revigorarea telefonului tau.

Problema poate veni si din cauza unei baterii defecte sau slabite. Incearca sa incarci telefonul cateva ore, iar apoi testeaza din nou ecranul.

Daca ai pixeli morti sau pete pe acran poti incerca sa-l apesi usor, iar mai apoi sa-l lasi sa-si revina.

Reparatia ecranului

Daca ai incercat toate aceste trucuri, dar nu ai reusit sa rezolvi problema, echipa de profesionisti de la Phonefix te vor ajuta in gasirea unei solutii optime in orice situatie. Vino cu incredere la noi cu telefonul tau sau trimite-l cu posta rapida, iar noi, pe langa garantia executarii reparatiei, ti-l vom returna intr-un timp record.

NEW ADDONS

LIFE TIME UPDATES

DOWNLOAD NEW FEATURES

FASTER & FRIENDLY SUPPORT

Reparatii Allview P8 Energy

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: