iOS 12.0.1 repara erorile de incarcare pe iPhone Xs

/, IOS, iPhone/iOS 12.0.1 repara erorile de incarcare pe iPhone Xs

De astazi, Apple a inceput sa distribuie noua versiune a sistemului de operare iOS 12, 12.0.1. Acest update are menirea de a inlatura cateva dintre bug-urile care le-au cauzat neplaceri posesorilor de iPhone Xs si Xs Max, dar si celor care detin iPaduri si le-au upgradat la iOS 12.

Cel mai mare neajuns care a afectat posesorii de noi iPhone a fost faptul ca aceste telefoane nu se incarcau intotdeauna cand era conectat la ele un cablu Lightning, indiferent de sursa la care erau legate. Telefoanele afectate nu incepeau sa se incarce pana cand nu se aprindea ecranul, si nu putini au fost cei care le-au conectat la un incarcator doar ca sa ramana surprinsi apoi ca ele nu aveau bateria plina.

O alta problema pe care iOS 12.0.1 o rezolva este reconectarea defectuoasa la retelele WiFi. Unele iPhone se reconectau la reteaua WiFi de 2.4 GHz in loc de cea de 5 GHz, bineinteles, in situatiile in care ambele erau disponibile. Cea de-a treia problema cu care s-au confruntat posesorii de iPhone noi a fost intreruperea din senin a conexiunii Bluetooth cu perifericele conectate precum casti, Apple Watch sau dispozitive muzicale.

Utilizatorii de iPad cu iOS 12 vor aprecia desigur repozitionarea tastei de simboluri aditionale „.?123,” care fusese inlocuita cu tasta de emoji odata cu lansarea noii generatii iOS. Este posibil ca din aceasta cauza, pe unele tablete, substitrarile sa nu fi fost afisate, lucru semnalat pe forumurile oficiale de catre utilizatori.

Apple sunt recunoscuti pentru faptul ca mai au scapari la lansarea unui sistem de operare nou, insa sunt probabil cel mai stimat producator de software, intrucat sunt si foarte rapizi si eficienti in rezolvarea acestor probleme. Intotdeauna, dupa introducerea unei noi generatii de iOS, gigantul din Cupertino nu a ezitat sa ofere imediat versiuni updatate pentru a-i multumi pe posesorii de iPhone si iPad.

Asadar, nu trebuie sa va impacientati daca ati cumparat recent un telefon Apple care s-a comportat anormal. Instalati iOS 12.0.1 si cel mai probabail totul va reveni in parametri. Daca insa ati avut deja ghinionul sa il scapati pe jos fara husa, e probabil ca veti deveni in scurt timp cientul unui service specializat pentru o inlocuire ecran iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.