iPhone 11 ar putea avea deja hardware-ul necesar pentru incarcare reversibila, dar inactiv

/, IOS, iPhone/iPhone 11 ar putea avea deja hardware-ul necesar pentru incarcare reversibila, dar inactiv

Unii fani Apple au fost surprinsi de anuntul facut de gigantul nord-american la lansarea oficiala a noii generatii de iPhone, anunt care nu facea absolut nici o referire la incarcarea wireless reversibila. Desi pana in ultima clipa entuziastii au sperat ca noile iPhone vor beneficia de aceasta caracteristica, s-a dovedit ca ea a fost retrasa cu foarte putin timp inainte de lansare.

Totusi, potrivit unui mesaj pe Twitter venit din partea cunoscutului tipster Sonny Dickson, atat iPhone 11 cat si versiunile premium 11 Pro si 11 Pro Max ar putea contine hardware-ul necesar incarcarii reversibile, doar ca aceasta capabilitate ar fi fost anulata din software.

Nu ne grabim sa credem integral acest zvon, dar e cert ca nu ne-ar mira foarte tare daca s-ar dovedi ca e adevarat. Deocamdata se pare ca Apple nu au fost satisfacuti de capabilitatile de incarcare pe care le oferea acaesta tehnologie si au decis sa ii amane lansarea.

Fabricantul din Cupertino este recunoscut pentru strictetea cu care verifica tehnologiile noi inainte de a le trimite pe piata, si se pare ca deocamdata, incarcarea wireless nu se ridica la standardele cerute.

La urma-urmei, trebuie sa ne aducem aminte si de celebrul pad de incarcare wireless AirPower, care promitea incarcarea rapida fara fir a mai multor dispozitive Apple simultan, dar care a fost abandonat la un an si jumatate dupa anuntul initial. Se pare ca acest tip de incarcare nu reprezinta inca una din prioritatile lui Apple, asa ca ne putem astepta ca ea sa nu influenteze in vreun fel semnificativ vanzarile de iPhone noi.

Nu se stie inca daca Apple va face functional acest tip de incarcare prin vreun update de software, dar pentru viitorul apropiat, asa un lucru pare foarte improbabil. Asa ca decat sa va ganditi la el, mai degraba verificati ce versiune noua de iPhone vi s-ar potrivi cel mai bine, atat cu preferintele, cat si cu bugetul. Si poate ca o inlocuire sticla iPhone pentru modelul dumneavoastra mai vechi i-ar creste semnificativ pretul de revanzare…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.