iPhone 12 4G ar putea fi foarte accesibil ca pret

/, IOS, iPhone/iPhone 12 4G ar putea fi foarte accesibil ca pret

Stiri despre faptul ca Apple ar planui mai mult de doar patru modele de iPhone 12 anul acest au tot aparut in ultima vreme, si se pare ca aceste telefoane vor fi intr-adevar lansate. Cele mai recente zvonuri aduc o noua lumina asupra lor, iar vestile sunt imbucuratoare.

Ca de fiecare data, pretul este unul din factorii cei mai importanti atunci cand vine vorba de achizitionarea unui telefon Apple, intrucat aceste dispozitive nu sunt deloc ieftine. Totusi, producatorul nord-american pare sa-si fi revizuit un pic politica, pe fondul dificultatilor economice cauzate de pandemia de coronavirus.

Desi pana acum stiam ca toate telefoanele din cea de-a 12-a generatie de iPhone urmau sa fie compatibile cu standardul 5G, un model aditional va pastra doar conectivitatea 4G, urmand ca el sa fie oferit si la un pret special. Potrivit unor zvonuri care ne parvin prin filiera Omega Leaks and Rumors, cea mai ieftina varianta de iPhone 12 va costa 549 de dolari in Statele Unite. Acest model ar putea fi acompaniat si de o versiune Max, tot 4G, la 649$.

Inca nu ne-am lamurit daca modelele 4G vor avea un ecran iPhone LCD sau OLED, sursele parand sa indice ca vom avea parte de prima varianta, dar care pastreaza aspectul displayurilor de pe telefoanele 5G. Alte zvonuri mentioneaza ca doar modelul cel mai ieftin va fi LCD, cel Max avand un ecran OLED. La fel, se pomeneste si despre anumite diferente de hardware care ar exista intre versiunile 4G si 5G, fara insa a fi mentionate componente anume. Primul gand ne duce la camere, dar aceasta este, pentru moment, pura speculatie.

Pe masura ce se apropie momentul lansarii noii game iPhone suntem siguri ca vom primi vesti mai concludente despre oferta pe care ne-o pregateste Apple pentru acest an. Este insa cert ca gigantul din Cupertino a inteles nevoia de a-si diversifica paleta de produse in zona telefoanelor mobile, iar acest lucru e cum nu se poate mai imbucurator.