iPhone 12 ar putea abandona crestatura

/, IOS, iPhone/iPhone 12 ar putea abandona crestatura

Zvonuri recente privitoare la viitorul telefoanelor iPhone ne-au trezit interesul, si pe buna dreptate. Ben Geskin, unul din cei mai buni designeri vizionari in domeniul telefoanelor Apple, a dat publicitatii o randare digitala a felului in care ar putea arata noua generatie de iPhone.

El a urmat predictiile cunoscutului analist Ming-Chi Kuo si a imaginat un iPhone al carui sasiu se inspira din iubitul model 5S, cu muchiile aproape rectangulare, mai usor de tinut in mana si destul de diferit de ceea ce am vazut de la iPhone 6 incoace. El crede ca actualul ecran iPhone de 6.5″ va fi inlocuit de unul mai mare, cu diagonala de 6.7″, ceea ce l-ar duce mai aproape de zona phableturilor.

Desigur, e vorba despre versiunea Pro Max, telefonul cu cel mai generos display din gama Apple. Acest nou display ar urma sa aiba marginile mai inguste, oferind mai mult spatiu vizual, desi dimensiunile exterioare ale terminalului ar putea fi comparabile cu ceea ce avem in prezent.

Pe partea de camere, se asteapta ca Apple sa introduca un senzor Time-of-Flight dedicat pentru modulul principal, pentru determinarea mai precisa a adancimii de camp. De asemenea, este posibil sa avem si stabilizare optica pentru camera ultra-wide, un upgrade binevenit pentru creatorii de continut video care vor opta pentru un model Pro.

Este posibil ca Apple sa lase definitiv in urma ecranele LCD, chiar si in cazul telefonului cel mai ieftin, care ii va succeda lui iPhone 11. Au aparut deja si zvonuri ca gigantul din Cupertino ar putea folosi ecranul lui iPhone 11 Pro pentru terminalul entry-level. Mai mult, e posibil ca iPhone 12 sa aiba trei camere, fiind mult mai aproape de calitatea pe care o vor oferi modelele Pro.

In final, o alta informatie de interes maxim este cea potrivit careia Apple ar planui sa micsoreze dramatic senzorii Face ID, precum si pe ceilalti prezenti in modele curente. Aceasta miscare le-ar permite sa elimine complet crestatura din partea superioara a ecranului, toti senzorii urmand sa incapa intr-o margine foarte subtire care sa nu acopere nici o portiune a ecranului. Ramane sa aflam daca Apple va introduce si scannerul de amprenta integrat in ecran, caz in care vom avea de-a face cu primul iPhone a carui fata este integral acoperita de display.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.