iPhone 12 Max si 12 Pro intra primele in productie

/, IOS, iPhone/iPhone 12 Max si 12 Pro intra primele in productie

Toata lumea e la curent cu intarzierile de care s-a lovit Apple in trecerea la productia de masa a noilor iPhone care sunt asteptate anul acesta. Totusi se pare ca gigantul nord-american face eforturi de a minimiza efectele pandemiei, si recentele vesti legate de aceasta noua generatie de telefoane sunt imbucuratoare.

Potrivit DigiTimes, primele telefoane care vor intra in productie sunt cele echipate cu un ecran iPhone de 6.1″, adica modelele 12 Max si 12 Pro. Fabricarea ar putea incepe chiar in luna iulie, desi sursa nu exclude ca acest moment sa fie amanat pentru august. Acest zvon coincide cu estimarile legate de intarzierea cu care se vor lansa noile iPhone, iar din moment ce din ce in ce mai multe surse incep sa spuna acelasi lucru, se pare ca lucrurile incep sa intre pe un fagas predictibil.

Celelalte doua modele, iPhone 12 si 12 Pro Max, cu ecrand e 5.4″ si, respectiv, 6.7″ ar urma sa ajunga pe liniile de productie mai tarziu, la o data care inca nu a fost specificata, dar care ar urma sa fie undeva in lunile august-septembrie. Prin urmare, este foarte probabil ca fanii iPhone sa aiba parte de o lansare fractionata a celei de-a 12-a generatii a acestui terminal.

In timp ce versiunile 12 Max si 12 Pro ar putea intra la vanzare in cursul lunii octombrie, modelul de baza si cel de top fiind asteptate in cel mai optimist scenariu dupa mijlocul lui noiembrie. Desi Apple s-a mai confruntat cu intarzieri ale unor modele, acesta este primul an in care intreaga gama este “impinsa” in acest fel.

In continuare, suntem nerabdatori sa aflam daca Apple va decide intr-adevar sa upgradeze stocarea de baza, asa cum afirmau unii bloggeri. In caz ca acest lucru se va intampla, va fi prima data cand orice model de iPhone nou vine cu o stocare care pleaca de la 128 GB, in loc de 64. Toate cele patru iPhone noi vor fi compatibile 5G, si vor avea porturi USB-C, in timp ce memoria RAM va creste si ea, la 4 GB pentru modelele de baza si 6 GB la cele Pro.