iPhone 12 Pro si Pro Max ar putea avea 6 GB de RAM

/, IOS, iPhone/iPhone 12 Pro si Pro Max ar putea avea 6 GB de RAM

Fanii Apple au asteptari mari de la modelele de iPhone care vor fi lansate in 2020, iar circuitul zvonurilor in mediul online este deosebit de activ cand vine vorba despre aceste telefoane. Stim ca ciclul de design al lui iPhone este de trei ani, ceea ce inseamna ca 2020 ar trebui sa introduca noutati si schimbari majore.

Una din cele mai recente vesti care vin de peste ocean are drept sursa pe Blayne Curtis, analist Barclays, si indica faptul ca modelel iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max ar urma sa fie echipate cu 6 GB de memorie RAM. Va amintim ca versiunile curente ale acestor terminale au 4 GB de RAM, cantitate care pare sa fie suficienta datorita optimizarii superioare dintre componentele hardware si software cu care ne-a obisnuit Apple de atat de multa vreme.

Curtis considera ca fabricantul din Cupertino va mentine echiparea actuala (3 GB) pentru versiunea de baza de iPhone 11 in 2020, desi va introduce si mare parte a update-urilor de care se vor bucura celelalte modele.

Conectivitatea 5G, alaturi de un nou tip de ecran iPhone si conectorul USB-C sunt printre cele mai asteptate noutati in lumea telefoanelor Apple. Desigur, designul noilor telefoane este unul din elementele care ii fac pe multi sa se abtina la a cumpara un iPhone 11. Este vorba de cei care s-au indragostit de forma lui iPhone 4 si iPhone 5, si care asteapta sa vada cum va arata cea de-a 12-a generatie a acestor telefoane, despre care se stie ca vor fi inspirate masiv din acele modele.

Totusi, tot ce avem pentru moment sunt speculatii si anticipari, dublate de diverse randari digitale ale felului in care ar putea arata iPhone 12. Apple inca nu a dezvaluit nimic in mod oficial, si cel mai probabil va mai trece ceva timp pana cand o va face, avand in vedere ca aceste telefoane sunt asteptate abia in septembrie anul viitor.